- 14 Eylül 2015
- 27
- 10
- 3
- 39
- Konu Sahibi dertli0644
-
Arkadaşlar Oğlum yaşıtlarından çok kilolu 18 yaşında 1.72 boyunda 100 kilo çok terliyor fazlasıyla Okul Kumaş pantalon ve ceket le gelinmesi söyleniyor oğlum çok terliyorum ben bu yüzden okula gitmem diyor ne düşünürsünüz arkadaşlar ? Müdürlede konuştum olmaz fln diyor iyi akşamlar..
Doktora gitti hamur u hiç yeme dedi başka hiçbir sıkıntın yok gayet iyi çıktı dedi.Doktora götürün öncelikle bi sağlık problemi hormonal bozukluk var mı bakılsın.
Sonrada spora ve diyetisyene.
Pantolona gelince diz izi yapmayan Eşofman kumaşından pantolon diktirebilirsiniz
Hormonlarında hiçbir sıkıntı yok dedi doktor ama hamur işini kes dedi. Yemek fazla yemek ekmek çok yiyor Nasıl kilo vericek kışın veremem diyor kiloyu .sDaha 17 yaşında 100 kilo yani obez bir oğlunuz var ve sorun ceket giymemesi terlemesi öyle mi?? Hanımefendi hemen çocuğunuzu tedavi ettirin,tüm hormon tahlillerini yaptırın,beslenme uzmanı,yaşam koçu ne varsa götürün ve oğlunuza o kiloları verdirin.oğlunuzun uzun ve sağlıklı yaşaması için tabiki
Hızlı kilo aldı abur cubur,ekmek çok kilo aldırdı bana diyor Anne kışın kilo verilmezki millet yazın veriyor diyor öylemi kafamı karıştırdı .sBu kiloya gelene kadar neredeydiniz yahu? Siz bosverin kiyafeti falan bu cocuk hoc normal degil onu dusundunuz mu?
Hızlı kilo aldı abur cubur,ekmek çok kilo aldırdı bana diyor Anne kışın kilo verilmezki millet yazın veriyor diyor öylemi kafamı karıştırdı .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?