Bebek İkinci El oğlumun kullanmadığı tertemiz eşya ve oyuncakları vb....50.TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
$halikopter.webp$gitar.webp$emzik tutacak.webp$yeşil bebek arabsı.webp$dalin_pratik_tatil_seti_30785_1.webp$imagesCAUIR4NQ.webp$Baby-2-Go-Ana-Kucagi-4151.webp
ARKADAŞLAR ŞUAN ÇALIŞIYORUM İNTERNETTEN BULUP EKLEĞİM EŞYALARIN HEPSİ BİZDE MEVCUT İSTEYEN ARKADAŞLARA ÇOK UYGUN FİYATA VERİCEM EVİMDE YER AÇILSIN
AKŞAM BİREBİR KULLANIRKEN ÇEKTİĞİM FOTOLARINI MAİL ATARIM HEPSİ TEMİZ DİR 50.TL ÜZERİ ÜRÜNLERİMN KARGOSU BANA AİTTİR...

BİRÇOK KIYAFETDE EKLİYECEĞİM AKŞAM ...DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA MAİLİMİ VE TELEFON NUMARAMI VEREBİLİRİM

[h=4]Açıklama HALİKOPTER10 TL VE GİTAR 10 TL.[/h] Bebeğin işitme duyusunu ve motor becerilerini geliştiren elektronik bir çıngıraktır. Bebek, pervane şekline basarak eğlenceli sesler ve sevimli melodiler dinleyebilir.

[h=4]Özellikler[/h]2xAA 1.5V pille çalışır. Piller içeriğe dahildir

BAYB 2 GO PUSET SIFIR VE GARANTİSİ DEVAM EDİYOR 2-3 KEZ ANCAK KULLANMIŞIZDIR 50.TL

BEBEK ARABASI KANZ JOGER BU KIZ KARDEŞİM ALMIŞTI AMA KIZI HİÇ OTURMADI ÇOK TEMİZ GÜZEL 50.TL

SUNNY BABY SALINCAK ÇOK EĞLENCELİ SALINCAK 50.TL

DALİN SET 10.TL

CHİCCO EMZİK TUTACAĞI 10.TL

Son düzenleme:
yukarıdaki foto arabanın resmimidir
araba küçük mü otomobillere rahatlıkla sığıyormu aslında benim arabam var ama küçük olması nedeniyle tercih ettim sizinkini bilgi verebilirseniz sevinirim ben kastamonuda yaşıyorum kargo ile gönderebilirmisiniz

arabamızın modeli budur ama gerçek resmi değil akşam gerçek resmini ekleye bilirim güzel ve temiz bir arabadır yağmurluğuda mevcut.kastamonuya da gönderirim

banada mama sandalyesi hakkında bilgi verirmisiniz şu an bakıyorum çünkü ona göre bekleyim sizi uygun arıyorum sizdekinin rengi modeli fiyatı nedir teşekkürler

mama sandalyemiz yurt dışından geldi ama resim yüklemem şart görmeniz açısından siz başkasıyla görüşmedeyseniz engel olmym ben ancak akşam ekleyeceğim resimini geogle dan bulamadım

Son düzenleme:
Back
X