aynen öyle :) ben birinci sınıftayken yaptığımız en zor matematik işlemi üçlü çarpmaydı. strese liseye giderken başlamıştık. şimdikilerde birinci sınıftan başlıyor.Ben de yeğenimin ödevlerinden biliyorum, hatta ablama diyorum sen al bi set kendin de çalış :)
Motive adına bişeyler olsa, belki çocuk daha çok sevecek.
O yaşta zehir gibi olan beyinler, ders adına köreltiliyor.
Kendisi tıp istiyor,hedefi yüksek ama yeterli çalışma yok.Deneme sonuçları kötü,üzülüyor ama bunu düzeltmek için Bi çabası yok.Agresif,mutsuz.O kadar zor ki anlatamam.Psikoloğa gitmeyi teklif etsem acaba problem yokken kendisini kötü mü hissetmesini sebep olurum,sorunu daha da ciddi hale mi getiririm diye korkuyorum.Siz ne dersiniz hanımlar?
Kendisi tıp istiyor,hedefi yüksek ama yeterli çalışma yok.Deneme sonuçları kötü,üzülüyor ama bunu düzeltmek için Bi çabası yok.Agresif,mutsuz.O kadar zor ki anlatamam.Psikoloğa gitmeyi teklif etsem acaba problem yokken kendisini kötü mü hissetmesini sebep olurum,sorunu daha da ciddi hale mi getiririm diye korkuyorum.Siz ne dersiniz hanımlar?
sizin gibi annesi var ve buçocuk çok şanslı, siz ne yapar ne eder oğlunuzun mutlu olmasını sağlarsınız...Merhaba arkadaşlar.Benim 18 yaşında lise son sınıfta bir oğlum var.Ortaokulda çok başarılıydı.Teogda çok yüksek bir puan alarak çok iyi bir liseye girdi.Fakat lisede ergenliğin de etkisiyle ders çalışmamaya başladı.Hiç çalışmadan takdir aldı 3 yıl boyunca.Şu anda son sınıf ve çok çalışması lazım.Ama bir türlü tam anlamıyla motive olamıyor.Yeterince çalışmadığı için de deneme puanları düşük.Bunu kendine yediremiyor,çok üzülüyor ama yine de çalışmıyor.Hiç yüzü gülmüyor,en ufak bişeyde gözleri doluyor,sanki yaşamaktan zevk almıyor,hayat amacı kalmamış gibi.Ne sorsam benim için fark etmez diyor.Biz anne babası olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz ama çaresiz durumdayız.Oğlum normalde neşeli,esprili,sosyal Bi insandı.Şimdi tamamen farklı .Lütfen fikirlerinizi paylaşın.Üniversite kazanıp kazanmaması derdim değil oğlum bunalıma girecek diye çok korkuyorum.Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?