- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi brunettella
Walla ben açık açık söylerim karışmasınlar bebeğine. O senin bebeğin kayınvalidenlerin değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlı insanlar kırma bence yaptılarsa elinize sağlık ama hoşunuza gitmedi de kalp kırma bence
Mesaj atma uygun bir anında gidersin anneciğim yanlış anlaşılma olmuş felan de sonuçta iyi insanlar olmazsa çocuğa bakmazlar dimi.Aynen kalp kirmak taraftar asla degilim.
Esim biraz sert davrandi onlara.. bu duruma dusmemiz asla istemezdim. Ben o msjla kalirdim. Unutup giderdi..
bilmiyorum ki esim sert davrandi. Tekrar msj mi yazsam ki kalbinizi asla kirmak istemem diye?
Mesaj atma uygun bir anında gidersin anneciğim yanlış anlaşılma olmuş felan de sonuçta iyi insanlar olmazsa çocuğa bakmazlar dimi.
Siz haklisiniz, net.
Fakat kk uyelerinin duyarliligida gozlerimi yasartti. Zira birkac hafta once bir uyenin annesi gidip torunun saçını kestirdigi bir konu vardı, ve cocugun babasida buna sinirlenip sizinle ayni tepkiyi verince ne var canim bunda buyutulecek diye yine muhtesem objektif kk uyeleri tarafindan adam tefe konmustu ! Uyelerin adalet anlayisina yine hayran kaldim dogrusu.
Siz çalışıyor musunuz?Kayinbabam getirmesin cocugu ozaman demis telofonla konusurkn arka planda.
Bilmiyorum birakmam krese birakirim artik.. malesef
aman alınmasınlar, aman gücenmesinler dersen daha çok şoka girersin ben söyleyeyim.. saygı, biraz da çekinmekten kaynaklanır, belli ki çekinmiyorlar sizden.. gayet net bir şekilde saçlarına ya da belirlediğiniz tarza karışılmaması gerekildiğini söyleyin.. büyüyene kadar da bırakmayın, ben sinirlenirdim ve lafımı da çok esirgemezdim..
Sırf arada işim düşüyor diye şimdi buna susarsanız bundan sonra aynı hareket daha da fazlasıyla katlanarak devam edecek.
O konuyu hatirliyorsaniz anne baba çalışıyordu ve banane kendi sırası geldikçe gene anne anneye yollamıştı.Cocugun annesi oğlunun saçını kestirmesi için eşi ile konuşmuştu.Ama adam çocuğu berbere götürmemisti.Kadin da annesine oğlumun sacini kestir anne demişti.Anne anne torununun saçını kestirince damat ona kötü davranmış ,çarşı işlerinde (kızına yaptırdığı kolyeyi almak)yardım etmemişti.Simdi bu konu ile aynı mı sizce?Siz haklisiniz, net.
Fakat kk uyelerinin duyarliligida gozlerimi yasartti. Zira birkac hafta once bir uyenin annesi gidip torunun saçını kestirdigi bir konu vardı, ve cocugun babasida buna sinirlenip sizinle ayni tepkiyi verince ne var canim bunda buyutulecek diye yine muhtesem objektif kk uyeleri tarafindan adam tefe konmustu ! Uyelerin adalet anlayisina yine hayran kaldim dogrusu.
Siz çalışıyor musunuz?
dogmadan once oglumun ismine karismislardi. Ona bsy demedik gormezden geldik.
Belki hersey orda baslamisti birsey dememizden..
Esim biraz haddlerini bildirdi aslinda, uzuldum bir yandanda boyle bir duruma dustugumuze.
Buyuklerle itismeyi hic sevmem
O kadarcik bebek ayda bir iki gün için kreşe başlamasın.Cevrenizde güvenilir birisi yok mu?Yok calismiyorum, issizlik sigortasindayim suan. Bir maas aliyorum yani ama ayda 1-2 defa cagriyorlar gitmeye mecburum yoksa maasi kesiyorlar.
O kadarcik bebek ayda bir iki gün için kreşe başlamasın.Cevrenizde güvenilir birisi yok mu?
küçük şeyler zamanla büyüyüp çığ etkisi yapıyor.. ama açık yazayım ben bir hamle daha bekliyorum, çünkü evlat ne derse desin çekinilmiyor ondan.. sizin biraz katı olmanız gerekiyor.. itişmek de denmez aslında ona, sınırları belirlemek diyelim :) bazen biraz sert olmak ileride meydana gelecek tartışma ve kırgınlıkları ciddi manada önlüyor.. inanın bana bunun beslenmesi, kilosu, boyu, giyimi, okulu, arkadaşı, dersi diye sonsuzluğa uzanan bir liste var önünüzde :)
Hayırlısı olsun sizin için.Ben kendilerine muhtaç olunmasını bir koz olarak kullanıp ona göre davranan insanlardan hazzetmem.Bu gün bu konuda patlamasa başka konudan kesin sıkıntı cikacaktiBelki 1-2 gunluk kres bulurum. Tum gun birakmam tabiki. Hayir yok. Annem uzakta ve calisiyor.. bir kv falan vardi iste