• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

şunu hatırlatmak isterım; ne kadar istemedıgınızı söylersenız
o kadar baglanacaktır kıza.. o yuzden istiyormus gibi görünün
allah nasıl olsa o kıza yardım eder ve bır sekılde ayrılırlar..
oglunuzdan da olmazsınız bu süreç içinde :d

yorumun için sağol kızım sonucun yanlıs fakat olaya karşı açıdan da bakmama yardım ettin fakatbu yazıyı oğluma okutmayı düşünüyorum dengi dengine başka birini bulup mutluolacagını o da bilmeli

Evet karşı açıdan bakınca paralarından bahsedenlerin tam bir görgüsüz olduğunu oğlunuz da görmeli.

Lakin benim bahsettiğim oğul bana sürekli parasından ve babasının arabasından dem vurduğu için tarafımdan mercedes'ten aşağı zemin görmeyen kaba fakat bir o kadar zengin etlerine tekme yedi. Bilse ki anası bacısı yüzünden.. Ki meydan okumuşluğu vardır anasına benim için.. Yani diyorum ki göz görmüş gönül sevmiş cüzdanı kimse düşünmemiş ;) düşünenin de adı konmuş Allah sonradan görme etmesin denmiş.

Ben oglumun 3 senedir konustugu sevgilisini merak ederdim bir anne olarak. Evime öylesine davet eder, onunla tanisir ve arkadas olmaya calisirdim. Cünkü bilmek isterdim veya daha dogrusu merak ederdim sahsen, ne yaptigini, nerde okudugunu, ( Allah korusun köt aliskanligi olup olmadigini ) bilmek isterdim. ister evlenirler veya evlenmezler aralarinda ciddi veya degil fark etmez.
Bu benim anne olarak ogluma gösterdigim saygi ve sevgidir.
oğlumla aynı okuldan tanıştılar burslu okuğunu tahmin ediyorum onun dışında resmini de gördüm bir kaç kere onun dışında merak ettiklerimi oğluma sordum küçük olandan ilk adım gelmeliydi

Benim sevgilimin annesinin yaptığı gibi yapın mesela oğlan in yaninda güzel konuşun o gidince hanim kızı yerden yere vurun. Sürekli paradan puldan bahsedin. Mümkünse kızı her gün arayın. Hal hatır sorar gibi yapıp yine paradan bahsedin. Hiçbir seyini de begenmeyin. Abartip hedoye de alin.ara sıra kızın is yerine uğrayın sonunda kız siz konuşurken yanlışlıkla whats app da ses kaydetme tuşuna basılı kalan parmagiyla her şeyi gün yüzüne sersin sevgilisi onu daha çok sevsin sen bu zamana kadar nasıl dayanmissin desin. Sizde cilelerden çile zulumlerden zulüm begenin iç dunyanizda

Allah size akıl fikir ihsan eyleyip ıslah etsin. Sizin gibi kadınlar yüzünden kaynanasından çeken o kadar çok kadın var ki.. Koskoca adam olmuş oğlunuz, hala süt kuzusu sanıyorsunuz, e alın bir de emzirin!. Siz o kızı hayatınızdan çıkarabilir misin bilmem de, bu gidişle oğlunuz sizi hayatından bir güzel çıkarır. Ve ben de o kızcağızın sizin gibi kaynanası olmasındansa ayrılmaları taraftarıyım, sizinle bir ömür geçer mi ? Vallahi de billahi de geçmez. Benim kaynanamda sizin gibiydi. Kıskanıyordu beni. (Sizinde yaptığınız tam olarak bu; koskoca bir kıskançlık), baktı oğlunu kaybediyor şimdi beni pek bi sever hale geldi. Hanımefenddi, siz de bir zamanlar aileye yeni üye olan bir gelindiniz. Bilmiyorum kaynananızdan bu tarz şeyler gördünüz mü ama görmek ister miydiniz ? Yada gördünüz de hoşunuza gittimi ? Geldiğiniz yeri unutmayın, yaşamak istemeyeceğiniz şeyleri kimseye yaşatmayın.. Siz bir kadınsınız, o da bir kadın. Hemcinsinize bu zulümleri yapmayın. Yoksa o kızı hayatınızdan çıkaramazsınız ama oğlunuzu çok özlersiniz benden demesi. Aşkın karşısında değil bir anne, dağ olsa duramaz !

oğlumla aynı okuldan tanıştılar burslu okuğunu tahmin ediyorum onun dışında resmini de gördüm bir kaç kere onun dışında merak ettiklerimi oğluma sordum küçük olandan ilk adım gelmeliydi
haa siz adını feriha koydum dan geliyorsunuz sonra kız ölüyor devamı da tutmuyor denendi o senaryo

Konu pek inandırıcı gelmedi bana.
Neyse biraz sabredin bırakın evlensin oğlunuz. Nasıl olsa en vurdum duymaz erkek bile evlenir evlenmez anneci oluyor.
Hasret kaldığınız o günlere geri dönersiniz elbet.

Yanlış mı anladım?
Kız mı oğlunuza annenle tanışmak istiyorum demeliydi?
O zaman da ne hafif kız atladı hemen falan derdiniz.

Bu eski kafaya bu kafa pek uymuyor teyze :)
Birinden birini değiştir..

Benim sevgilimin annesinin yaptığı gibi yapın mesela oğlan in yaninda güzel konuşun o gidince hanim kızı yerden yere vurun. Sürekli paradan puldan bahsedin. Mümkünse kızı her gün arayın. Hal hatır sorar gibi yapıp yine paradan bahsedin. Hiçbir seyini de begenmeyin. Abartip hedoye de alin.ara sıra kızın is yerine uğrayın sonunda kız siz konuşurken yanlışlıkla whats app da ses kaydetme tuşuna basılı kalan parmagiyla her şeyi gün yüzüne sersin sevgilisi onu daha çok sevsin sen bu zamana kadar nasıl dayanmissin desin. Sizde cilelerden çile zulumlerden zulüm begenin iç dunyanizda

Vuvvv çok akıllıca :KK53:

Allah sabir versin canim sen bu oglani almakta kararli misin? O kadin daha cok canini sikacaga benziyor...

Neler var ya, insan şaşırıyor gerçekten...

Back
X