• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Ya kız ne yapsaydı teyzeciğim allahın emri peygamberin kavliyle oğlunuzla azıcık gezip tozup sevgili olacağım mı deseydi :KK49:

yazdığımdan bunu mu anladınız? E pek tabii izin almayacak..Ama o yanında gezdiği oğlanıda doğuran Anası var,en azından iyi ve güzel bir iletişimde olabilir. Kv adayını ne arıyor ne soruyormuş hani onuda az Bi insan yerine koyabilir öyle ya? Oğlanı leylekler getirmedi havadan ...
Ben eşimle beraberken doğum gününde (eşimin) annesini de aramıştım..Teyzecim ellerinizden öperim ne iyi ne hayırlı bir oğul doğurmuşsunuz demiştim.. Kadın nasıl sevinmişti..ince düşünceli olmak ne zamandan beri suç oldu yav :) ne olmuş arasın kız da.. Arayı güzel tutsun..

Ya kız ne yapsaydı teyzeciğim allahın emri peygamberin kavliyle oğlunuzla azıcık gezip tozup sevgili olacağım mı deseydi :KK49:

Aa olur mu, o zaman da ortada resmi bir şey yokken neden samimi oluyorsun? Bak sonradan kıymetini bilmezlerciler basardı ortalığı :KK69:

Erkeğin annesiyle tanışmak değer düşürmez, oğlunun sevdiği insan olarak annesinin nasıl bir yapıda olduğuna dair önceden fikriniz olur, sadece yüze gülmesine inanıp, kesin her şey süper olacak insanlarından olmamak da lazım.

Valla 42 sayfa hepsini okuyamadım ama bayanlar bu ne şiddet bu ne celal yav :))) şuan Gelin kimliklerinizle yazıyosunuz ama ilerde Kaynana olunca sizde bu kızdığınız şeyleri yapmayın sonra Allah muhafaza..
Valla ben ablamıza bişey diyemiyorum..Tam olarak neler yaşandığını bilemiyoruz ki,hata gerçekten kimde ne bilelim.. Ama baskı yapma oğlana,bırak kendi kararlarını kendi versin doğrusu yanlışı neyse kendi görsün koca adam olmuş..Baskı yaparsan iyice kopar senden...

Allah yardımcınız olsun

Konunun dogruluguna hic inanmadim.:KK53:
Bosuna birisi kendini boyle atese atmaz tabi niyet belli...

Dogruysada....
Teyzeeeeee oglun dogru demis gercekten "kafayi yemissin"...
Su cocuklari dogururken bana muhtac olsun bana baksin bana gore hayatini yasasin dusunceleriyle dogurmayin..
Toplumda sizden bagimsiz bireyler olarak yetistirin..
Zira cocuklar dogarken kimse onlara sormuyor sen dogmak istiyon mu diye..
Sorulmuyorsada cocuklari bu kolelestirmek niye..
Siz dogurdunuz diye size gore mi yasicakti..
Sizi ne mutlu ediyorsa onu mu yapacak omur billah "oglusunuz"...

Son düzenleme:
Valla 42 sayfa hepsini okuyamadım ama bayanlar bu ne şiddet bu ne celal yav :))) şuan Gelin kimliklerinizle yazıyosunuz ama ilerde Kaynana olunca sizde bu kızdığınız şeyleri yapmayın sonra Allah muhafaza..
Valla ben ablamıza bişey diyemiyorum..Tam olarak neler yaşandığını bilemiyoruz ki,hata gerçekten kimde ne bilelim.. Ama baskı yapma oğlana,bırak kendi kararlarını kendi versin doğrusu yanlışı neyse kendi görsün koca adam olmuş..Baskı yaparsan iyice kopar senden...

Allah yardımcınız olsun

Wallaha benim sevgilimin annesi "benim dedigimi yapmıyor twe sen söyle" diyor bana. Ahhh gözünü seveyim onun :D:KK45:

Wallaha benim sevgilimin annesi "benim dedigimi yapmıyor twe sen söyle" diyor bana. Ahhh gözünü seveyim onun :D:KK45:

Evlendikten sonra çoğu erkek değişiyor be canım,seni birzamanlar dinleyen sevgili anasını değil,seni bile dinlemez olabiliyor bacım... :)))

Zengin oğlan - fakir kız ve kızı istemeyen fettan kv fake konusuna hoşgeldiniz. .

Evlendikten sonra çoğu erkek değişiyor be canım,seni birzamanlar dinleyen sevgili anasını değil,seni bile dinlemez olabiliyor bacım... :)))

Yok sevgilimin değil annesinin gözünü seveyim dedim konu sahibini görünce. Yoksa erkek milletini bilirim benn

Siz de o ayirma potansiyelini gördüm. Yaparsiniz, olmadi ayiramadiniz hayatlarını mahvetmek icin elinizden geldigini yaparsiniz.
Bence simdiden ayirin kizin hayati mahvolmasin, oglunuz da sizin yüzünüzden ömür boyu mutsuz olucak, ona da acidim ama bari kizin basi yanmasin.

Anne sevgisi farklıdır bunu oglunuzunda bilinci olduguna eminim Sevgilisi ile kendinizi kiyas yaparak uzmeyin her iki tarafida. Orta halli bir aile kizi olmasi onlarn fikirlerinin uyusmamasi anlamina gelmiyor. sizin istediginiz oglum beni daha cok sevsin.Bu bencillik olur.kizarkadasinin istedigini yapip sizinkini yapmamasida sizin bu davranislariniza kasıtlı olarak yaptigini düşünüyorum oglunuzun. Ama aşkın önüne gecilmez. Oglunuz sizden daha cok kacacaktir. Daha uyumlu davranin değişikliği farkedeceksiniz.

Cok şey kacırmışım ya ben :KK69:
Tabi bütün yorumları bende okuyamadım ama senin gibi kaynana istemem bende :KK59:

Ay resmen eski sevgilimin annesini gördüm sizde. Sırf bu yüzden ayrıldım ondan yoksa bir ömür annesini çekeceğimi dusunemedim. Duydum ki şimdilerde annesinin istediği kızla evlenmemek için yurtdışına gitmeye ugrasiyormus. Hayırlısı olsun. Benden büyük bir ah aldı aramıza girdiği için umarım siz almazsiniz.

Bu arada yorumların hiç birini okumadım

Sevgilisi olunca böyle olması normal ikinizde sakin olursanız siz onları bunaltmazsanız orta yolu bulursunuz herşey normale döner ayrıca oğlunuzın sizin veya sevgilisinin her dediğini yapması normal değil

İnşallah ortalamanın çok üstünde durumunuzla sizin mesrebinizden biriyle evlenir oğlunuz da şimdiye kadar rahat harcama yapmış gelininiz için oğlumun parasını çarçur ediyor diye konu açarsiniz buraya. Güzelim memur kızının da başı yanmamış olur. Allahtan oğlunuz sizin gibi değilmiş kontes hazretleri.

Haa bi de bence siz bu siteye de girmeyin malum burda biiir sürü memur işçi çocuğu falan var. Aynı ortamda bulunursanız havaniz kaçar maazallah..

Back
X