• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

narpol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
42
8
3
59
merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim

ben çok bir sorun göremedim kızda, doğruyu söylemek gerekirse,,, yani ailesinin ekonomik durumunun iyi veya kötü olmasının s,ze bir getirisi yada götürüsü olmaz ki,,,,

ben çok bir sorun göremedim kızda, doğruyu söylemek gerekirse,,, yani ailesinin ekonomik durumunun iyi veya kötü olmasının s,ze bir getirisi yada götürüsü olmaz ki,,,,
oğlumu bu kadar etki altına alması her sözünü dinletmesi sorun değilmi sizce

merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Kizla uyusmasalar neden devam etsinler ki? Bu kiz sizin oglunuzu annen soyle boyle yapiyor diye doldursa haklisiniz diyecegim de hakli hicbir tarafiniz yok. Bir genc kizi daha dogrusu oglunuzu kiskanmaktan ote degil durumunuz. Ayrica memur cocugu olmasi size neden bu kadar dokunuyor? Memurlar da cok sukur fakir degillerdir. Yazik o kiza insallah oglunuzla ayrilirlar da sizin gibi bir kayinvalidesi olmaz. Yoksa oglusum oglusum diye gezinen kiskanc bir kayinvalideden cekecegi var...

Sirf sizin maddi durumunuz o kizin ailesinden daha iyi diye onlari kücümseyemezsiniz. Parayla mutluluk olmuyor.

Ayrica oglunuzun hayatina elbette birileri girecek neden kendinizi o kizla bir tutuyorsunuz? Oglunuz mutluysa sizde mutlu olun birakin bu kiskancliklari bencillikleri.
parayla mutluluk olmaz elbet ama iki farklı aile bir arada geçim zor siz sizden çok zengin yada fakir biriyle evlenmesine izin verir misiniz çocuğunuzun

bence de oğlunuz kızdan ayrılmalı yoksa sizin gibi bir kayınvalidesi olduğun için mutsuz olacak ayrıca kişileri gelirleri düşük olması nedeniyle küçümsemeniz hiç hoş değil.

Oglunuz 23 yasinda artik birakin özgürce kararlarini versin.
Ve bundan sonra odak nokta siz olmayacaksiniz, bunada yavas yavas alisin, cünkü oglunuz büyüdü özgürce istedigini yapmaya hakki var.
Bu arada sizin iliskiniz nasil babasiyla ? Esiniz yasiyormu ? Neden esinizle ilgilenmiyorsunuz ?

Back
X