Oğlumun uyku ve yeme sorunu

Çok teşekkür ederim bugün veteriner paçayı kurtardı dedi maşallahı var kuru mamasını suyunu yiyor yanımdan bir saniye ayrılmıyor ben İnan’ın görmedim sizin vesileniz ile yazayım oraya dua eden destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür edeyim
Ayyy cok sevindim.masallah saglikli uzun bir omru olsun

Aslında kocanızı evden kovsanız bütün sorunlarınız bitecek gibi gözüküyor. Yada bilgisayarı kırmak, camdan atmak, çocuğu alıp gitmek, kayınvalideye gitmemekte çözünler arasında.

Tel başınıza çok çaba sarfetmişsiniz. Diğerleri sayesinde de 1 ileri 2 geri gelmişsiniz. Önce bi düzen kurun. Ayak uydurmayan da defolsun gitsin ya vallahi sinir oluyorum.

Benim kızımda 2 yaşını doldurmadı daha. Onunda damarını çok zor buluyorlar ve tramva oluyor hakikaten. Demirinin eksik olduğunu düşünüyordum test isteyecektim. Ama doktor gerek görmedi. Bu kadar ciddi bi ruh değişimi oluyorsa hem yapamam hemde muayeneme göre gayet sağlıklı gözüküyor demişti. Başık yağı ve vitamin takviyesi verdi. Büyük oranda eksik giderir demişti. Sizde de teste gerek kalmaz belki.

benim kizimda o yaslarda onlari yerdi hemen hemen belki daha az. erken yatardi cunku erken kalkardi. kac ta yatiyor cocugunuz
en erken gece 1 de yatıyor

kulak burun boğaz da da sıkıntı olabilir mi?

uykuya dalmayı zorlaştırır, yeğenim geniz eti ameliyatı oldu iştahı açıldı, uykusu kaliteli oldu, çocuk gelişmeye başladı, bir kontol ettirin bence geniz etini.
geniz etimiz var zaten :( çok korktum yaptıramadım

Akşam 8de banyoya soksanız bir güzel yıkasanız, masaj losyonu ile masaj yapıp pijamalarınj giydirip evin tüm ışıklarını kapatıp sesi ve görüntüyü sıfırlayıp odasına gidip sevdiği masalları okusanız 3gece 5 gece derken rutine binecek alışacaktır.

Yanlış anlamayın ama bizim de bir akraba var, sürekli “uyumuyor uyumuyor” diye yakınıyor.
Ev kalabalık, herkes 2de yatıyor, her yerde tv, tablet, pc açık, evin içi 50 derece, gürültü patırtı ve çocuk uyumuyormuş. Uygun uyku ortamı sunmuyorlar ki nasıl uyusun o çocuk? Yok mizacı böyle, yok kişiliği böyle diye çocuğu heder ettiler. Sizi de üzmek istemem ama eşinizin yaptığı da aynı bu. Gürültü, ses, gece gündüzü bilmeyen baba modeli varken o çocuğun uyku düzeni nasıl kurulaun ki?
evimiz sobalı kışın banyo çok zor oluyor :( eşimle dün saatlerce konuştum bakalım ne olacak :/

Dr a gittik 1 de görünebildik
Kan tahlili
İdrar tahlili
Ultrason istedi karından

Kan ve idrar verdik sabah çıkacak
Cumada ultrason a girecek

Dualarınızı bekliyoruz :(

Dert ve oğul kelimeleri yanyana hiç olmamış. Keşke böyle bir şey yazmasaydın. Evlat nimettir..

Çocuğu bu kadar kurcalatmanın doğru olduğunu sanmıyorum. Dünyadaki tek iştahsız zayıf çocuk seninki değil..
Anne yüreği dayanamıyor ama bilirim ama biraz daha rahat olmak gerekiyor..

Allah yardımcın olsun canım. Önce çocuk doktoruna git o zaten yönlendirir. Ama önce esinle oturup güzelce konuş evladimiza kötülük ediyorsun gel bana destek ol diye. Eminim güzel sonuç alırsın

Ben çok zayıf olduğunu düşünmedim.100cm 16 kg normal.
Erkek çocukta damak tadı çok zor gelişiyor.hatta yetişkin erkeklerin çoğuda çorba et pilav makarnayla yaşıyor.bence siz bu konuda biraz stres yapmışsınız.
Uyku olayida yapıyla alakali

Birşeyi merak ettim.
kocanız çalışmıyor mu?
Bu adam uyumadan nasıl işe gidiyor ?

Baba oğulu bir kaç gece başbaşa bırakmayı deneyin, siz yatın uyuyun.
emin olun tez zamanda sıkılacak ve uyutacak oğlunuzu.

en azından siz de dinlenmiş olursunuz. bir de bu yönden bakın.

sizin tempoya can dayanmaz. resmen evde sizin otoriteniz kalmamış.
Çalışıyor üstelik zor bir işi var ama oyun tutkunu :(

Ben çok zayıf olduğunu düşünmedim.100cm 16 kg normal.
Erkek çocukta damak tadı çok zor gelişiyor.hatta yetişkin erkeklerin çoğuda çorba et pilav makarnayla yaşıyor.bence siz bu konuda biraz stres yapmışsınız.
Uyku olayida yapıyla alakali
Yoruldum biraz :/

aaa nasıl kesinlikle geniz etini aldırın, çok daha rahat uyuyacak ve yemeğe başlyacaktır. basit bir operasyon. yeğenim 4 yaşında oldu ameliyatı.
Devlette mi özelde mi yaptırdınız ? Bize de Dr düşünün kararınızı verin dedi

Eşiniz kaç yaşında? Oyun, manga nedir ya? Niye evleniyorsun madem ergenlikden hiç çıkmayacaksın.
32 yaşında 10 11 yaşından beri çalışıyor olarak kadar yoruldum ki iki aydır ne yapsa ne dese gözüme batıyor normalde bunlar dışında çok iyidir

Back
X