Oğlumun vazgeçemediği parmakları

Kaygilarinizi en iyi ben anlarim oglum anne karninda bile bas parmagini emiyordu 2.5 yasinda hala devam ediyor
Doktorlar 3 hatta 4 yasina kadarvsorun aranmaz gayet normal diyorlar ama ben anne olarak o yasa gelince kendiliginden birakicagina inanmiyorum malesef
Simdiki aklim olsa kesinlikle engeller biseyler takardim ama iste ellerini kesfetmeleride cok onemli gelisimleri icin kolay gelsin ne yazik ki kurtulmanin bir formulu yok keske yalanci emzik emselerdi

Ben bayağı ileri yaşlara kadar parmağımı emdim. Dudağımı ve tırnaklarımı yedim. Benimki psikolojikti bence. :D
Acı değil de ekşi sürebilirsin bence belki limon caydırır belki de sever. :)) ama bebeğe limon veriliyor mu bilemiyorum.

okuyamadım hepsini

konuda yazmamışsınız da meme emiyor mu

ya da biberon mu alıyor

yalancı emzik vs kullandınız mı

acı vs çözmez tabii

ama meyve filesi vs ile boş boş emmekten lezzetli şeylere mi geçseniz hani o tadı bulamayınca ağzından parmağı sonra çıkarsa

belkı zor olur bıraktırmak haklısın,benım kzıımda cok reddetti emzıgı ama en son aventın anne memesı uçlu olandan almıştım geceden geceye kullanırız hala.uykuya daldıktan bıkac saat sonra atıyo zaten..ama 1 yaşında baslasa nasıl olur bılemem..sadece uykuya dalarken parmak yerıne emzık versen cok alışırmı acaba
İnan kestiremiyorum yani alışır sanki!

Kaygilarinizi en iyi ben anlarim oglum anne karninda bile bas parmagini emiyordu 2.5 yasinda hala devam ediyor
Doktorlar 3 hatta 4 yasina kadarvsorun aranmaz gayet normal diyorlar ama ben anne olarak o yasa gelince kendiliginden birakicagina inanmiyorum malesef
Simdiki aklim olsa kesinlikle engeller biseyler takardim ama iste ellerini kesfetmeleride cok onemli gelisimleri icin kolay gelsin ne yazik ki kurtulmanin bir formulu yok keske yalanci emzik emselerdi
Çok erken başlamış:)))evet emzik tutsaydı bu sonuç olmazdı sanırım!bende araştırdım 5 yaşından öncesi için önemli bulunmuyor nedense!

Ben bayağı ileri yaşlara kadar parmağımı emdim. Dudağımı ve tırnaklarımı yedim. Benimki psikolojikti bence. :KK70:
Acı değil de ekşi sürebilirsin bence belki limon caydırır belki de sever. :)) ama bebeğe limon veriliyor mu bilemiyorum.
Bir kez ,bir yakınım ağzına verdi limonu ve çocuk bal gibi somurdu:) tepkisiz bir şekilde,benim suratım buruşuyordu o derece:))))

okuyamadım hepsini

konuda yazmamışsınız da meme emiyor mu

ya da biberon mu alıyor

yalancı emzik vs kullandınız mı

acı vs çözmez tabii

ama meyve filesi vs ile boş boş emmekten lezzetli şeylere mi geçseniz hani o tadı bulamayınca ağzından parmağı sonra çıkarsa
Malesef meme emmiyor 5 aylık bıraktı,biberon da diş çıkardığı için katı gıdayı çok tüketmediğini hissettiğimde mama olarak veriyorum sadece,emziği de hep redetti!bir arkadaş daha önerdi meyve filesi deneyeceğim!

Benim oğlum 18 aylık ve doğduğundan beri parmağını emiyo ne yaptıysam engel olamadım erkek kardeşim de 7 yaşına kadar baş parmağını emdi ama Sonunda bıraktı ve cok zeki :) uzmanlar üstün zeka belirtisi olabilir diyo çok ta hareketli oğlum ufak tefek deformasyonlar var parmağında uyurken dişlerini geçiriyo ;)

Benim oğlum 18 aylık ve doğduğundan beri parmağını emiyo ne yaptıysam engel olamadım erkek kardeşim de 7 yaşına kadar baş parmağını emdi ama Sonunda bıraktı ve cok zeki :) uzmanlar üstün zeka belirtisi olabilir diyo çok ta hareketli oğlum ufak tefek deformasyonlar var parmağında uyurken dişlerini geçiriyo :KK66:
Bak buna sevindim işte yani zeki olma ihtimaline:)))meyve filesi sanki iyi fikir gibi geldi, deneyeceğim bakalım,olumlu sonuç alırım inşallah!Sizde sağlıkla büyütün İnşallah....

Bak buna sevindim işte yani zeki olma ihtimaline:)))meyve filesi sanki iyi fikir gibi geldi, deneyeceğim bakalım,olumlu sonuç alırım inşallah!Sizde sağlıkla büyütün İnşallah....
Bizde meyve filesi emzik hiç bi işe yaramadı.
İnşallah size faydali olur ;) saolun teşekkür ederim cümlemizin.

Back
X