Selamlarrr...a.s.daha önce oğlum Anıl'ın DEÜ Tıp Fakültesinden Mayıs ayı sonu itibarıyla mezun olarak doktor olduğunu sizlerle paylaşmıştım...Sağlık Bakanlığı yönetmeliği gereğince zorunlu pratisyen ataması yaplmadan artık diploma verilmiyor fakülte tarafından...
Bugün çekilen bilgisayar kurası sonucu Anıl, İstanbul Esenyurt Sağlık Ocağına atandı...:lepi:Bayramdan sonra orada göreve başlayacak...En büyük sürpriz de, kardeşimin Esenkentte oturması ve sağlık ocağının onun evine tam 3.5 km mesafede olması oldu...hihoyyytHiç bir şekilde de torpil geçmeyen bir atama bu...Rabbim bize torpil yaptı bu defa...çok inandım,,,çok dua ettim...İnanın şu anda dahi gözyaşlarımı tutamıyorum...Bayrağımızın dalgalandığı her yerde görev yapmaya hazırdı ve ailece hazırdık...turkbayragiRabbim utandırmasın inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
tebrik ederim ablacım oğluşunu :teytey:
peki sen genede gidecekmisin senağlama
:nazar"
hayirli olsun ...
Basarilari daim olsun a.s.
maşallah tebrik ederimm.....
inşallah çok faydalı olur kendine, ülkesine, ailesine...mutlu ,huzurlu olur inşallah...
hayırlı olsun..
çok sevindim ya
allah başka mutluluklarınıda göstersin inşallah
vatana millete hayırlı uğurlu olsun
gözün aydın canım ya.inşallah uzmanlığınıda böyle güzel bir yerde yapar.
gözünüz aydın sibel abla hayırlısı olsun a.s.
Anne-baba için en büyük mutluluklardan biride evlatlarının başarılarıdır.Ne güzel ne mutlu size bu güzel duyguları yaşattıkları için ve yaşadığınız için.İleridede inş.TUS 'tada başarılı olacaktır.
Mutluluğunuz daim olsun.Gözünüz aydın olsun.Bizede nasip etsin.Öptümmmmmm Sibel Ablacım.....................:1hug:
ALLAH ım utandırmasın canım ablam tebrik ederim görevinde başarılar dilerim oğlunaa.s.
hayırlı olsun sibel ablam allah yardımcısı olsun..
ne güzel işte sana bir kapı daha çıktı sanırım..
istanbul izmir akhisar..
gözünüz aydın hayırlı olsun
Allah yolunu açık etsin
İş hayatında başarılar dilerim
Daha nıce sevıncler yasatması dılegı ıle...
hayırlı olsun...
Ben bir süredir sizin mutluluklarınızı takip ediyorum..
Allah herkese böyle hayırlı evlatlar nasip etsin..
Tebrik ederim oğlunuzu,hayırlı olsun çalışma hayatı..
Dilerim uzmanlaşır çok başarılı bir doktor olur..
Sizi de tebrik ederim hayırlı evlat yetiştirdiğiniz için.
Gozun aydin olsun ablacigm, ne mutlu size .
Gözünüz aydın..
Bir annenin duyabileceği en güzel haberlerden biri..
Ayyyy sibel abla....çok sevndim...inşallah hayırlısıyla sağlıkla yapar görevini...
gözünüz aydın ablacım..
hayırlı görevler..
burdanda iyi dileklerimi paylaşmak isterim..
gözünüz aydın cnm hayırlı olsun ..
darısıda TUS ta aldığı başarıyı paylaşman dileğiyle :Saruboceq:
çok çok tebirk ederim... süper olmuş yaaa...
inşallah herzaman bu şekilde mutlu olursunuz..
Ablacım hayırlı uğurlu olsun.bu duruma ne kadar sevindiğimi biliyosun ve bunu açtığın topictede snnle paylaşmak istedim:)
Allahım senin güzel yüreğinin ve dualarının mükafatını verdi ve evladın hayırlısıyla istediği yere atandı ablacım :lepi: Allahım utandırmasın inşallah ve ömrü boyunca hep başarılı ve iyi yerlerde olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada istanbulda da bi kapın oldu artık ablacım kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
ablacımmmm
ayy sımdı gordum cok sevındım yaaa
yaşasın desene senı gorme sansım olcak bol bol tebrık ederım..
desene torpıl senden yanaymıs:).
gözünüz aydın ablacım
hayırlı olsun ALLAH başarılarının devamını getirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?