Doğuma Hazırlık oğlumuz olacak mehmet'in yanına ek ? yardımlarınızı bekliyorum kızlar ...:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kubra7042

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
146
19
118
herkese selamlar bir oğlumuz olacak inşallahhh..kayınpederimin ismi mehmet o yüzden mehmet in yanına uyan güzel değişik anlamlı bir isim arıyoruz belki daha erken ama ben hiç birşeyi sona bırakmak istemiyorum.. ARAS ismini beğeniyorduk ama anlamından dolayı bide malum belli bir şirketin adı olduğu için duyanların yorumu pek iyi olmadı vazgeçtik bunun gibi etkileyici ama anlamı güzel isimler bekliyorum arkadaşlar lütfenn ..:17:

Mehmet ALP gayet güzel olur :nazar:

Tatlım arasın anlamı cennette sıfa veren ırmak bız oglumuza koyduk ısım yansırmı bılmıyorum ama cok keyıflı bı bebegımız var tavsıye ederız sırket olayınada hıc takılma aras bızım arasımız:)

Benim de kayınpederimin ismi Mehmet. :)
Kayınvalidemin de Emine; Rabbim bir erkek evlat verirse Mehmet Emin koymak istiyor adam, bende onayladım, anlamı da çok güzel. :)
Mehmet, Muhammed adının Türkçesi, Emin de peygamber efendimizin lakabı, 4 bir koldan harika geldi bana. :)
Birazcık klasik ama. :)
Daha modern isimlerle çağdaş hale getirebilirsiniz, Ege,Çınar gibi..
Mehmet Han da çok güzel. :)

İmran, mirza, miraç, ensar,haktan vs..
Birde naçizane bir tavsiyem var size cocugunuza koyacagnız ısım ne olursa olsun kulagına okunucak ısım cok önemli bu sebeble sahabe ısımlerınden peygamberımızın ısımlerınden dilediğiniz kadar okuyabılırsınız kımın ısmını koyuyorsak sonucta cocugun huyuda ona cekıyor nasılsa kulagına okunan ısımlerın guzel huylarından en azından bırkactanesı tasısa bıle kardır. kulagına 4 5 isim okunan cocuklar duydum kımlıkte yazılan ısımlerıyle beraber ve cok mantıklı geldı banada.saglıklı sıhhatlı kucagınza almanız dılegıyle :)

İmran, mirza, miraç, ensar,haktan vs..
Birde naçizane bir tavsiyem var size cocugunuza koyacagnız ısım ne olursa olsun kulagına okunucak ısım cok önemli bu sebeble sahabe ısımlerınden peygamberımızın ısımlerınden dilediğiniz kadar okuyabılırsınız kımın ısmını koyuyorsak sonucta cocugun huyuda ona cekıyor nasılsa kulagına okunan ısımlerın guzel huylarından en azından bırkactanesı tasısa bıle kardır. kulagına 4 5 isim okunan cocuklar duydum kımlıkte yazılan ısımlerıyle beraber ve cok mantıklı geldı banada.saglıklı sıhhatlı kucagınza almanız dılegıyle :)

Cnm bende aynisini duydum arasin basina bide ali koyduk masalla oglum cok mutku uyumku bebek

Cnm bende aynisini duydum arasin basina bide ali koyduk masalla oglum cok mutku uyumku bebek

Maşallah nekadar güzel hayatı boyuncada öyle olsun ınsallah.benim cocugum yok henuz ama olunca bende kulagına bayaa bi isim okutturmayı düşünüyorum tabiki okuyacak kişide isimleri sahiplerininde hayatlarını aklından geçirirse daha güzel olur sanki.

Back
X