Doğuma Hazırlık Oglumuza buldugumuz isimler hakkinda ne dusunursunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

shainy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
167
2
46
Hollanda
Arkadaslar ben 26 haftalik hamileyim ve insallah bir oglumuz olacak. Esimle ben isim konusunda anlasmazlik yasiyoruz. Ben Alptekin olmasini istiyorum, o Alparslan olmasini istiyor. Sizce hangisi guzel ve mesela ilk duydugunuz anda akliniza gelen nedir, nasil bir izlenim birakiyor? Esim ve benim ikimizinde begendigi diger isim ise Alperen, ama Hollanda'da yasadigimiz icin burada okulda dalga gecerler mi ki diye endise ediyoruz, cunku peren armut demek. Goruslerinizi bekliyorum, simdiden tesekkurler...

Öncelikle tebrik ederim sizi.Bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı dilerim.Güzelliklerle gelsin hayatınıza.Eğer yaşadığınız yerde Alperen ismi böyle bir anlama geliyorsa koymayın derim.Çocuklar bu konuda çok acımasız olabiliyorlar çünkü.Dalga geçilmeye müsait isimlerden uzak durmak lazım.Çocuğu okuldan bile soğutabiliyor böyle durumlar.Dikkat etmek lazım.Diğer yazdığınız isimler arasından Alparslan kulağa daha hoş geliyor bence.Daha karizmatik bir söylenişi var.Benim düşüncelerim bunlar.:)

Slm, oncelikle tebrikler Allah saglikli kucaginiza almayi nasip eder insallah.
Bende belcikada yasadigim icin isim konusu nekadar zor farkindayim. Bende suan 34haftalik hamileyim ve esimde Alperen ismini soylemisti ama benimde ilk tepkim "armut" oldu. Bence kesinlikle koymayin.
Alptekin i sanki daha az zorlukla soylerler gibi gelior bana.
Peki Alper ismini dusunmezmisiniz? Bence daha hos. Tabiiki bu benim fikrim.

Alptekin ve Alparslanı okuyunca direk aklıma Alperen gitti örnek olacak verecektimki yazınızın sonunda siz belirtmişsiniz. Yaşadığınız yerden dolayı dalga geçenler olacaktır. Alptekini ben sevmedim Alparslan güzel fakat yaşadığınız yerde telaffuz zorluğu yaşanabilir diye düşünüyorum

canım bence alparslan ama bununda telaffuzu orada zor olabilir.alper daha mantıklı gibi geliyor bana
hayırlı ve sağlıklı evlat olsun inşallah

Cok tesekkur ederim kizlar guzel dilekleriniz ve yorumlariniz icin. Alper ismi guzel evet bizde begeniyoruz ama kuzenlerden birinin adi oldugu icin de koymayi dusunmedik. Alpar ismide guzel, biraz dusunelim bunu da. Diger onerilerinize de acigiz tabi ki :34:

Onur alp .uras aslan.yiğit.kerem.yağızhan.danyal.toprak.görkem.aras.hazar.olabilir

slm cnm bende 33 haftalık hamileyim oğlum olcak inşallah bende cok düşündüm Ayaz ismine karar verdim:) diğer aklımdakilerde şöyleydi... emir, yağız, kaan, barış, rüzgar, yiğit, ozan sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...

slm cnm bende 33 haftalık hamileyim oğlum olcak inşallah bende cok düşündüm Ayaz ismine karar verdim:) diğer aklımdakilerde şöyleydi... emir, yağız, kaan, barış, rüzgar, yiğit, ozan sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah...

Tesekkur ederim canim, insallah sende saglikla alirsin kucagina, ismiyle yasasin, guzelmis. :emir_bebek:

Back
X