Doğuma Hazırlık oglumuza isim bulduk galiba :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bernagy

♥ Canım Kızım ♥ Canım Oğlum ♥
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
596
258
34
Kizlar oglum olacak esime bir turlu isim begendiremiyordum megerse adamcagizin aklinda bir isim varmista ondan bana hayir diyip duruyormus :) esimin adi mustafa oglumuzada muhammed koymayi cok istiyor.. bende daha bekarken ruyamda erkek bebege hamile oldugumu gordum ve biri bana oglun olacak adini uhud koyacaksin diyordu.. sonuc olarak muhammed uhud'a karar verdik an itibariyla sizce nasil yorum yaparmisiniz ? Tesekkurler :KK66:

Canım Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin adiyla yaşasın güzel isim benim yegnimin adi uhud tugra . muhammed uhud da guzel

Bulmaniza cok sevindim. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. Uhud'u isim olarak ilk defa duyuyorum. Muhammed Uhud cok guzel olmus :) uyumlu hem de..

Bulmaniza cok sevindim. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. Uhud'u isim olarak ilk defa duyuyorum. Muhammed Uhud cok guzel olmus :) uyumlu hem de..
Amin canim uhud ismini bende daha once kimsede duymadim ruyamdada gorunce koymak istedim esimde saolsun karsi cikmadi ama manevi bi anlami var soyleniside hos geldi kulagimiza oylece karar verdik :)

Amin canim uhud ismini bende daha once kimsede duymadim ruyamdada gorunce koymak istedim esimde saolsun karsi cikmadi ama manevi bi anlami var soyleniside hos geldi kulagimiza oylece karar verdik :)
Cok guzel.. Benim de aklimda bulunsun :) ilerde belki isimeize yaarar. Gerci esim Yusuf istiyor siddetle.. Hayirlisi olsun..

Canım çok güzel ismiyle yaşasın biz de Muhammed Salih düşünüyoruz.
Amin canim cumlemizin evlatlari ins :) salih ismi herzaman begendigim bi isimdir cok guzel rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins :KK66:

Kizim iki isimli. Birini babasi koydu birini ben.
Birdha iki isim istemiyorum. Seslenirken zor geliyo :)
Ayse Sare kisa olmasina ragmen..
Benimde kizimin adi ayse sura ama biz genelde sura diye sesleniyoruz :) oglumdada genelde uhud ismini kullanacagiz :)

Kizlar oglum olacak esime bir turlu isim begendiremiyordum megerse adamcagizin aklinda bir isim varmista ondan bana hayir diyip duruyormus :) esimin adi mustafa oglumuzada muhammed koymayi cok istiyor.. bende daha bekarken ruyamda erkek bebege hamile oldugumu gordum ve biri bana oglun olacak adini uhud koyacaksin diyordu.. sonuc olarak muhammed uhud'a karar verdik an itibariyla sizce nasil yorum yaparmisiniz ? Tesekkurler :KK66:

ÇOCUKLARA PEYGAMBER İSMİ KOYMAK İYİ DEĞİLDİR DİYE BİLİYORUM Bİ ARAŞTIRIN İSTERSENİZ GÜNÜMÜZDE İNSANLARIN HİTAP ŞEKLİ BİLE KÜFÜR OLDUĞUNDAN BÖYLE Bİ VEBALİN ALTINA GİRMEMEK ADINA:KK64:

ÇOCUKLARA PEYGAMBER İSMİ KOYMAK İYİ DEĞİLDİR DİYE BİLİYORUM Bİ ARAŞTIRIN İSTERSENİZ GÜNÜMÜZDE İNSANLARIN HİTAP ŞEKLİ BİLE KÜFÜR OLDUĞUNDAN BÖYLE Bİ VEBALİN ALTINA GİRMEMEK ADINA:KK64:
Ben o yonden istemiyorum muhammed koymak istemiyorum esimde saolsun agzi biraz bozuktur ama ben muhammed istiyorum diye tutturdu :KK43: ismi ilk basta cok begendim uyumlu oldugundan dolayi ama cok agir oldu bebegim kaldirabilirmi rahatsiz olurmu diye tedirginim acikcasi baska isim arayislarinada girdik suanda ins guzel bir isim bulabiliriz :KK43:

Guzel canimm

canım isim biraz ağır. başka bir konuda alıntı ile senin mesajına cevap yazdım. isim konusu ile ilgili.

Cok guzel isimler kizlar rabbim kucaginizada almayi nasip etsin ins :KK66: bide ben bulaydim oglusuma guzel bi isim :KK43:

X