Doğuma Hazırlık oğlumuza isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.328
2.762
448
merhaba kızlar oğlumuza isim arıyoruz ama ''hah tamam şu'' diyebileceğim içime sinen bir isim bulamadm. isim önerilerine açığım

Son düzenleme:
Miraç ı kız isimi olarak koyan da var Can'ım, dalga falan geçebilirler sonra. Batın da aynı Zaman'da karın demek tıp dilinde diğer isimlerden birini seç bence

Miraç ı kız isimi olarak koyan da var Can'ım, dalga falan geçebilirler sonra. Batın da aynı Zaman'da karın demek tıp dilinde diğer isimlerden birini seç bence
aa evet o konuda haklısın miraç ı kız diye de duymuştm ama seven oldu bizim arkadaşlardan
evet tıp dilinde batın karın ama kısa okunuyor tıptaki
bu uzun Baatın şeklinde okunuyor

Yusuf olsun tek ve güzel :)

Nedense efe bana ilerleyen yaşlarda kullanımı çok uygun olmayan bir isim gibi geliyor.Sadece küçükken iyi.Onun için yusuf emir yada miraç emir.

Efe isimli çocuklar adı gibi efe oluyor demedi deme Yusuf demiş bir arkadaş hoş bir isim

Bizim çevrede pek yok ama normalde çok var tabii.Ben değişik olsun diye farklı isim olsun zorlamasına girmiyorum.Eşimde öyle.Böyle bilindik,normal ama güzel olsun.Yanına bey hitabı gelince tamamlasın yakışsın.Yeni moda isimler çok hafif geliyo bana.Hep bebek kalmayacak büyüyecek onuda düşünmek lazım.

Hayırlı evlat olsun insallah canm.. siklarda yok ama Ahmet yiğit de olabilir. Bizde oglumuza ya ahmed yusuf koyacağız, yada ahmed talha

Bizim çevrede pek yok ama normalde çok var tabii.Ben değişik olsun diye farklı isim olsun zorlamasına girmiyorum.Eşimde öyle.Böyle bilindik,normal ama güzel olsun.Yanına bey hitabı gelince tamamlasın yakışsın.Yeni moda isimler çok hafif geliyo bana.Hep bebek kalmayacak büyüyecek onuda düşünmek lazım.
evet işte tamda o yüzden yiğit dedm
çınar bence yeni patladı son yıllarda sizin çevrede olmaz ama sınıfında döneminde çok olur
Aleyna Poyraz Ayaz bunlar gibi o dönemin ismi

Back
X