Oğlumuza isim?

?

• Ateş

• Uzay

• Güneş

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

-bridget-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
1.357
1.742
83
Selam kızlar 3 aylık hamileyim oğlumuz olacağını öğrendik isim düşünmeye başladık. Ankettekiler hoşumuza gidenler. Sizce hangisi ve alternatif varsa da aklınızda söyler misiniz? Kriterlerimiz eymen, mirza gibi isimlerden hiç mi hiç hoşlanmıyoruz ve böyle tunç, demir, metehan tarzı isimler de çok sert geliyor.

Allah sağlıkla doğurmayı nasip eylesin. korhan, korcan, Aslan, ateş. Ben bu isimleri çok seviyorum. Oyum Ateş’ten yana 🤭

Selam kızlar 3 aylık hamileyim oğlumuz olacağını öğrendik isim düşünmeye başladık. Ankettekiler hoşumuza gidenler. Sizce hangisi ve alternatif varsa da aklınızda söyler misiniz? Kriterlerimiz eymen, mirza gibi isimlerden hiç mi hiç hoşlanmıyoruz ve böyle tunç, demir, metehan tarzı isimler de çok sert geliyor.
saglikla dogsun. baska alternatif yok mu isim de.. baska bi seyler düşünebilirsiniz tabi karar sizin de.
onerim, kerem ismi

Önce uyarı yapmak isterim, lütfen Ares ve Aras koymayın, köpek ismi çünkü bu ikisi, ama son birkaç yıldır bi' furya çıktı, insanlar çocuklarına koyar oldu. :olamaz:
Ateş çok güzel bir isim, biraz da eski veterinerimiz Ateş Barut bey sebebiyle de yakın hissediyor olabilirim.

Uzay bana biraz zorlama bir isim gibi geliyor, kulağınıza hoş geliyorsa bilemem.

Güneş kız ismi değil, erkeklere de konuyor.
Ayrıca Atlas yazmaya geldim, adı gibi olup diyar diyar gezer belki =)

Önce uyarı yapmak isterim, lütfen Ares ve Aras koymayın, köpek ismi çünkü bu ikisi, ama son birkaç yıldır bi' furya çıktı, insanlar çocuklarına koyar oldu. :olamaz:
Ateş çok güzel bir isim, biraz da eski veterinerimiz Ateş Barut bey sebebiyle de yakın hissediyor olabilirim.

Uzay bana biraz zorlama bir isim gibi geliyor, kulağınıza hoş geliyorsa bilemem.

Yok ares falan koymam zaten komik geliyo onlar 🤣 biz de ateşe daha bi sıcak bakıyoruz da işte fikir alalım istedik uzayı eşim beğeniyor daha çok güneş de benim sevdiğim bi isimdi. Karar vermek zormuş ya.

Ares kopek ismi mi? Savas tanrisi ve insanlarin bu ismi kopeklerine koyuyor olmasi kopek ismi mi yapiyor bunu?

Gece gece soklardayim.

Back
X