oğlumuza isim???

Oğlumuza İsim ???

• Ankete Katılan
    220
benim bebeklerimden birinin adı eymen, diğeri emir :)

eymenin manası çok güzel :Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. birde sahabe isimlerinden..

bu isim çok diyorsan da çağan koyabilirsin,o da kulağa hoş geliyor..:emir_bebek::emir_bebek:

çağanın anlamı da güzelmiş,bayram, şenlik :)

eymen ismi güzel ve de anlalı....çokta konulan bir isim eğer etrafınızda ve akrabalarda yoksa bence olabilir...

bende eymen ismini çok düşünüyorum zaten etrafımdada hiç yok...hayırlısı bakalım...

Arda ismini cok begenirim ama anlami kotuymus sanirim cagan da guzel

kismetse bizim oglumuzun adi derin olacak

alternatif ararsan ben Bunlari dusunmustum

alperen gurur saygin tugra kutsal

Merhaba Çağan ismi çok güzel. KArar verebildinizmi? bende kızım ıcın böyle bir anket yapmak ıstıyorum bu anketler nasılyapılıyor ? :) Sızde bana yardımcı olurmusunz? Bade,Beril,Begüm,Zeynep,Ece isimleri içinde hangisi? :)

henüz karar veremedim cnm...ama yoğun olarak çağan düşünüyorum...teşekkür ederim...

allah bana bir erkek nasip ederse hiç düşünmüyorum ismini çünkü hazır MUHAMMED bilal koyacağım bilal diye sesleneceğim
ben acikcasi cocuga muhammed ismini cok sakincali buluyorum konulmamasi gerek

canim dogumuna ne kadar da az aklmis Allah bir avazda kurtarsin saglikla al kucagina ins.
bende sizinle ayni topikteydim ama maalesef ayrildim 8. haftada. simdi tekrar hamileyim.
ocak basi ins alicam kucagima
benim bebgim erkek olursa biz Mete yaa Metehan dye dusunmustuk
bu arada Caganda guzel isim ardada
benim bir arkadasimin oglunun adi Cagan kilic isminden midir bilmem cook neseli gulec br cocuk
tontikte caganlar boyle olurmus bilgin olsun:)

Son düzenleme:
bende eymen ismine birtürlü isinamadim yaa.... sevemedim gitti, ama son zamanlarda cok tutuluyor galiba ?

Back
X