Oglumuzun gelmesini istemiyor :(

Ben yanimda olmadığı her sn kokusunu ozluyorum. Esimde aynidir. Evet bazen disari çıktığımızda cok zorlandığımız anlar oluyor sabrımızı sınadığı zamanlar oluyor. Ama o olmadan gittigimiz yerden hic keyif alamıyoruz. Bence oglunuzla biraz basba avakit gecirmesini saglayin. Onunla gecirdigi zamanin keyfine varinca eminim onjnda dusunceleri degisecektir. Cocuklarin verdigi huzur hissettirdigi dinginlik hicbirseyde yok

Anne olma duygusu ile baba olma duygusunun bu kadar farklı olduğunu hiç bilmezdim. Bunu da kk’dan öğrendim.

Merhaba. Oğlum bir yaşında ve ben hafta ici 08.00-18.00 calisiyorum.ben isteyken oğluma annem bakiyor. Hafta ici işten geldigimde yorgun oluyorum yine de elimden geldiğince ilgilenip oynuyorum. Esim gezmeye giderken oglumuzu yanimizda istemiyor. Hafta ici veya sonu bi yere mi gidilecek oğlanı annene bırak diyor. Her hafta sonu gezmeye gitmek istiyor ve hep oğlanı bırak duyup duruyor. ben tabi ki birakmiyorum oglum gelmezse ben de gelmem diyorum. Ama esimin bu oğlumu yanimizda bi yere götürmek istemesi surekli bunun tartışmasını yapmaktan biktim. Artık oğlanı bırak dediğinde sinirim tepeme çıkıyor. Şu an da arkadaşlarıyla iftara çıktı hala gelmedi. Işten cikinca oğlumu alıp eve geldim ve 10 dk önce oglum uyudu iki lokma ancak ağzıma koyabildim. Annen yardım etsin diyor. çok karışık yazdim evet cok yorgunum toparlayamiyorum. Yoruldum.
bende çalışıyorum, bnmde annem bakıyor hatta ben cumarteside çalışıyorum eşim evde cumartesi anneme vermiyorum kızımı babası bakıyor gezdiriyor, hatta çocuk için gidiyoruz gezmeye... eşinizin tavrı çok ilginç :( o çocuğun anne babaya ne kadar ihtiyacı var farkında değil galiba. eşinizin çocuğunuzla ilgisi nasıl acaba sevgi bağı?

Valla en son annene bırakalım dediğinde apartman inledi. Bosarim seni sen gelme dedim. Simdi bi de soyle bisey var bu annene birakalim mevzusu dışında iyi bir eş. Beni çok sever, ilgilenir, sadiktir, ne istersem olur yapar, es olarak sorumluluk sahibidir.ama ışte..
hayır yani anneni ne olarak görüyor, kadın haftanın beş günü bakıyor haftasonuda bakmak zorundamı, bu kadının kendi şahsi hiçmi işi olmaz bu kadar düşüncesizlik olmaz, bu ne rahatlık, annenizin canı yokmu :) kendi annesi baksa yine öyle düşünür mü acaba :)

Back
X