Yoo avm ye, ne bileyim sahile falan gidiyoruz, restorana öyle yerler. Rahat edemiyor
Yani 1 yaşında çocukla eğlenceye,düğüne,sinemaya gidilmez ama sahile,yemeğe,gezmeye neden gidilmesin?
Biz Bodrum aşığı insanlarız ama kızım doğduğundan beri Antalya/Alanya tatili yapıyoruz çünkü Bodrumda ona eğlenceli gelecek otel bulamadık. Çocuklara uygun oteller hep Antalya tarafında.
Haftasonları program yaparken,şu parka,şu awm'ye gidelim,şurada bisiklet sürebilir,burada parkta oynayabilir düşüncesinde oluyoruz genelde. Biliyoruz ki o keyifli vakit geçirirse bizde keyifli oluruz.
Tabiki arada bırakılır sonuçta insanız bunalıyoruz (hoş ben hic bırakmadım,gidilemeyecek yerlere gitmemeyi tercih ettim)ama her aktiviteden de mahrum bırakılmaz ki çocuk.
Ne bileyim bir pazar kahvaltısı maaile güzeldir. Yeri gelir yediğinden içtiğinden birşey anlamazsın,huysuz olur ama yine de birlikte olmak hepsinin üzerinde benim için.
Eşiniz abartmış. Bu çocuğu anneniz için doğurmadınız. Kadın tüm hafta bakıyor zaten,haftasonu bırakalım dinlensin de demiyor tuhaf.
Çocuğu ayak bağı olarak görüyor belliki. Yazık.