Doğuma Hazırlık Oğlumuzun hala bir ismi yok ..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hevin

İkiPaşaAnnesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
6.631
8
158
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. :26:
Doğuma 43 gün kaldı Allah nasip kısmet ederse, ama hala oğlumuzun bir ismi yok.
Bebek şekerleri yaptırılacak yarın öbür gün, ama hala karar veremiyoruz.

Eşim Kaan çok istiyor, ben ise Enes.
Şimdide Yusuf ismini düşünmeye başladı ama benim aklım hala Enes'de.

Birde yurtdışında yaşadağımız için buraya göre isim seçmek istiyoruz ki ileride okulda dalga konusu olmasın.
Yani isimde ı, ö, ü, ğ, c, ç harfleri olmayacak.

Yeni önerilerede açığız tabi ki. Şimdiden teşekkürler

canım iki isim koymak sünnettir yusuf enes gayet güzel hem Kuran- Kerim'de de geçiyor

enes kaan olsun o zaman ikinizide kirmiyalim:13:

Onu da düşündük, ama hangisi başta olsun ona karar veremedik. Daha doğrusu inatlaştık.

canım iki isim koymak sünnettir yusuf enes gayet güzel hem Kuran- Kerim'de de geçiyor

Çift isim olucak Allah nasip ederse de cüzdana yazdırmıcaz ikincisini, ben alışamam iki isime yorar beni

Enes adı güzel.Diğer isimler de güzel ama çok yaygın.

eymen,demir,doruk,poyraz,asaf,yağız,alper,yaman,uras,çağan,

Yusuf Enes gayet güzel ve bence kulağa hoş geliyor, ayrıca illa iki isim koyacaksanız ve Enes kesinse onu muhakkak ikinci isim koyun. "s" ile bittiği için isim daha zengin durur. Nacizane bir tavsiye tabi ki

Yusuf Enes gayet güzel ve bence kulağa hoş geliyor, ayrıca illa iki isim koyacaksanız ve Enes kesinse onu muhakkak ikinci isim koyun. "s" ile bittiği için isim daha zengin durur. Nacizane bir tavsiye tabi ki

bence en guzel Ali. cok seviyorum bu ismi. ediz, sina, kayra da favorilerim

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar

dün akşam nihayet kararımızı verdik, şekerler sipariş verilecekti bizde hadi çekiliş yapalım madem dedik,
ben iki ismi de yazdım (Enes ve Kaan) eşime de çekmesini söyledim, dualar ederek çekti ve istediği oldu

Oğlumuzun ismi Kaan olacak Allah nasip kısmet ederse

Kaan çok güzel bi isim bence. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

enes kaan çok güzel bence ikinizin de dediği olsun hem 2 isim koymak sünnet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…