Şimdi niye yapmıyorsunuz bunu? Çocuk doğunca mucize mi olacak, kocanız birden sizi sevmeye mi başlayacak, ailesi size saygı duymaya mı başlayacak? İnşallah maşallah Allaha havale ettim... Siz bir şey yapmayın harekete geçmeyin, ilahi güçler yapar sizin adınıza. Madem maddi manevi gücünüz var şimdi niye kaçıp kurtulmuyorsunuz bunlardan? Bu ezik adamdan ayrılmamak için bir tane geçerli sebep sunar mısınız lütfen? Annesi bugün boşanıyorsun dese soluğu mahkemede alacak adama aşık mısınız? Babası höt dese korkudan çamaşır ıslatan adam çocuğunuza baba olmaya layık mı? Çocuğu da at karını da at yenisini alalım dese hayır ben karımı çocuğumu seviyorum diyecek mi?
Maddi gücü aile desteği olan kadınların böyle evliliklerde kalmalarının tek sebebi var, inkar etmeyin bu vasıfsız adamcıkları seviyorsunuz. Sevin, aşkınızdan gözünüz bir şey görmesin isterseniz ama çocuk yapmayın. Ya da yapıyorsanız çocuklara da bu hayatı reva görmeyin. Sağlıklı normal huzurlu güvenli ortamda büyümeyi hak etmiyor mu çocuğunuz?