• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluna parkta hatta eylemde gelin arayan anneler

Harpelaa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
86
88
8
Bu konu acayip dikkatimi çekiyor kızlar. Dün parkta biraz yürüyüş yapayım dedim. Sonra da eşimle buluşacaktım. Teyzenin biri beni durdurdu. Bir şey soracakmış. Sor dedim. Demez mi evli misin bekar mısın? Hadiiiiii şimdi ne diyeyim bilemedim. Oğlun çok mu yoruyor kimseyi beğenmiyor mu teyze desem, iş uzayacak. Biraz kafaya alıp güleyim desem bize yakışmıyor. Evliyim dedim geçtim.
Daha önce de yolda otobüste çok yaşadığım hatta sizlerinde yaşadığı bir durumdur. En güldüğüm ise sendikaların toplu memur eylemi yaptığı bir eylemi gözüne kestirmiş elleri öpülesi teyzem. Maaşlı gelin arıyor. Biz de tesadüf ordan geçiyorduk. Durdurdu. O zaman daha atanmadım diye neredeyse "ne geziyorsun burda dükkanı kapatma" azarıyla beni ötelemişti hasbam. :)

Bi de kısmet bu işler demezler mi :)
Kısmeti kendileri yapıyor :)
Biri de beni gittiğimiz kafe wc sinde sorguya çekmişti,evliyim dediğimde de vah vah dedi ,yeni evliydim,zaten evlilik fobim vardı ,teyze beni gerdi 1 saniyeliğine,sonra oğlum da seni beğenmiş deyince anladım ki kendine vahlanıyormuş. :KK53:

Kısmeti kendileri yapıyor :)
Biri de beni gittiğimiz kafe wc sinde sorguya çekmişti,evliyim dediğimde de vah vah dedi ,yeni evliydim,zaten evlilik fobim vardı ,teyze beni gerdi 1 saniyeliğine,sonra oğlum da seni beğenmiş deyince anladım ki kendine vahlanıyormuş. :KK53:

Teyzeleri cesaretinden dolayı kutluyorum :D

Otobuste bir teyzede bana sırf yer verdigim icin "ne iyi kizsin ama ne yazikki parmaginda yuzuk var. Yok mu hic senin gibi kiz ya da kardesin kuzenin" demisti. Sonrada basladi biz soyle zenginiz boyle zenginiz ogluma ev aldik diye anlatmaya.

Bana cok itici geliyor. Tamam ogullarini evlendirmek isteyebilirler ama herseyin yeri zamani ve adabi vardir. Ogluna bu yontemle kiz arayan kaynanadan da ben korkarim acikcasi. Oglunun evlenecegi kizi kendi secen oglunun herseyinede karismasi muhtemel.

Benim anneminde oglu var ama hic boyle yontemlere basvurmadik. Kendi bulsun sevsin evlensin.

Lisedeyken bir arkadaşımı evine kadar takip eden, kapıyı çalıp çok beğendik istemeye geleceğiz diyen 2 teyze aklıma geldi, okul formalı kıza bile göz koyanlar var, insanlar ilginç.
Hasta haliyle son nefesinde sağlık çalışanı kızları oğluyla yeğeniyle baş göz etmeye çalışanlar ise ayrı vaka, teyzem bi iyileş önce, belki düğünü göremeyeceksin :)

Bir de Nasreddin Hoca fıkrası gibi bir zihniyetle düşünüyor olmalılar. YA TUTARSA :KK55::KK69:

Ogretmenseniz ve kucuk bir yerde gorev yapiyorsaniz en az 30 kez basiniza gelebilecek bir olay.Milli egitimden adresimi bulup okul cikisi evimin onunde bekleyen oldu gecen yil.Azminden dolayi teyzemi tebrik edip ilce milli egitime her kim adresimi verdiyse sikayet etmistim.Dedigim gibi kucuk yerlerde cok daha sık basiniza geliyor bu olay.

Bu konu acayip dikkatimi çekiyor kızlar. Dün parkta biraz yürüyüş yapayım dedim. Sonra da eşimle buluşacaktım. Teyzenin biri beni durdurdu. Bir şey soracakmış. Sor dedim. Demez mi evli misin bekar mısın? Hadiiiiii şimdi ne diyeyim bilemedim. Oğlun çok mu yoruyor kimseyi beğenmiyor mu teyze desem, iş uzayacak. Biraz kafaya alıp güleyim desem bize yakışmıyor. Evliyim dedim geçtim.
Daha önce de yolda otobüste çok yaşadığım hatta sizlerinde yaşadığı bir durumdur. En güldüğüm ise sendikaların toplu memur eylemi yaptığı bir eylemi gözüne kestirmiş elleri öpülesi teyzem. Maaşlı gelin arıyor. Biz de tesadüf ordan geçiyorduk. Durdurdu. O zaman daha atanmadım diye neredeyse "ne geziyorsun burda dükkanı kapatma" azarıyla beni ötelemişti hasbam. :)
Hastane kapısında öğretmen ogluna hemşire gelin arayani biliyorum

Ay gulmekten kırılıcan maasli gelinim olsun diyeni duymustum ama sendika eylemini ilk defa duydum

Arkadasimin kayni kaymakam esi ogretmen ama istemeye gittiklerinde gelin daha atanmamis kaynana durumu bilmiyormus ogrenince neredeyse kalkip gidecekmis:KK53::KK53:

Ah ahh kv ler ahh :KK70:Anlamıyorum neden böyle maddiyatçı bir zihniyet doğdu. Bu üst neslin bir sıkıntısı var da işi sosyologlara bırakalım artık :KK52:

Aynen bende rastladim boyle bir seye. Gercekten gülünç duruma dusuyorlar. Ters insanin birine denk gelcekler bir gun yolacak gorcekler.
Bide ozguven tavan geliyorlar ya. Sanki oğlunun butun kadinlar kapisinda gibi.
Oyle olsa sokaklara niye duscen aramaya.
Sacmalik tersleyip gecilmeli bence. Terbiyesizlige gerek yok.

Ah ahh kv ler ahh :KK70:Anlamıyorum neden böyle maddiyatçı bir zihniyet doğdu. Bu üst neslin bir sıkıntısı var da işi sosyologlara bırakalım artık :KK52:

Sahiden tuhaflar ben olsam evladimin mutlulugunu isterim valla calisan gelin bulanlarin nasil kasim kasim kasildiklarinna sahitligim vardir

Ben esas böyle bir şeye cesaret etmiş biri var mı forumda onu merak ediyorum. Varsa gelsin duygularını alalım.

Back
X