- 4 Mart 2016
- 86
- 88
- 8
Bu konu acayip dikkatimi çekiyor kızlar. Dün parkta biraz yürüyüş yapayım dedim. Sonra da eşimle buluşacaktım. Teyzenin biri beni durdurdu. Bir şey soracakmış. Sor dedim. Demez mi evli misin bekar mısın? Hadiiiiii şimdi ne diyeyim bilemedim. Oğlun çok mu yoruyor kimseyi beğenmiyor mu teyze desem, iş uzayacak. Biraz kafaya alıp güleyim desem bize yakışmıyor. Evliyim dedim geçtim.
Daha önce de yolda otobüste çok yaşadığım hatta sizlerinde yaşadığı bir durumdur. En güldüğüm ise sendikaların toplu memur eylemi yaptığı bir eylemi gözüne kestirmiş elleri öpülesi teyzem. Maaşlı gelin arıyor. Biz de tesadüf ordan geçiyorduk. Durdurdu. O zaman daha atanmadım diye neredeyse "ne geziyorsun burda dükkanı kapatma" azarıyla beni ötelemişti hasbam. :)
Daha önce de yolda otobüste çok yaşadığım hatta sizlerinde yaşadığı bir durumdur. En güldüğüm ise sendikaların toplu memur eylemi yaptığı bir eylemi gözüne kestirmiş elleri öpülesi teyzem. Maaşlı gelin arıyor. Biz de tesadüf ordan geçiyorduk. Durdurdu. O zaman daha atanmadım diye neredeyse "ne geziyorsun burda dükkanı kapatma" azarıyla beni ötelemişti hasbam. :)