• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluna parkta hatta eylemde gelin arayan anneler

en beteri de otobüste, toplu taşımada yanınıza oturan teyzeler, önce sizi tanırlar sonra başlarlar oğullarını anlatmaya mesleği şu evi var arabası var diye çok komik ama bir o kadar da itici oluyor bunlar, artık direk kulaklık takıyorum yanıma bir teyze oturunca. Avukat, polis, doktor her türlü damat adayına yakıştırılmışlığım var bu teyzeler sağolsun :D

Çirkin değilsin tabi...bu işler nasıp.
Bekarsın galiba.
Demekki zamanı var daha.
Nasibin nerden geleceği belli olmaz.
Oyle tabi hakkimizda hayirlisi

Topikte goruldugubkadariyla artik teyzelerde cocuklarina memur disinda gelin almiyo buda gosteriyo ki ben bildigin evde kaldim:KK42:

bu arada bana son 1 ayda bize kız bul diyen teyzeler arkadaşlar çoğaldı - ve ben bu işlerden hiç anlamam o_Oelime yüzüme bulaştırmasam bari:KK22:

Haksiz degil ki adamin marketi olsa girer cikolatani gofretini alir cikarsin ama burda en ucu alacagin sey bi yuzuk olur haftada 1 kere dukkana gitsen eder aysa 4 buda demek oluyor ki eniste kepwkleri indirsinbdaha iyi

Ama aga amca olsa oyle mi olurdu hangi bilezigi istesen dizerdi koluna:KK70:
:KK70::KK70::rolleyes:

Oyle tabi hakkimizda hayirlisi

Topikte goruldugubkadariyla artik teyzelerde cocuklarina memur disinda gelin almiyo buda gosteriyo ki ben bildigin evde kaldim:KK42:

Benim valide de memur bir gelin istiyor kaynıma :)

Aman insan olsun hayırlı evlat olsun demiyorlarda
Memur öğretmen.

Deme öyle herkes memur olmak zorunda değil.

Sizin hikaye tam film gibiymis Allah tamamina erdirsin cok ama cok mutlu olursunuz insallah :KK36: darisi @ipeqbojuqu nun ve benim basima o istermi bilmiyorum ama ben hep evlenirsem sanki cok mutlu olacakmisim gibi dusundum o yuzden cok istiyorum :KK69: ama bu gidisle yas ilerleyecek bende vazgecicem herhalde
Allah'tan isterken tam isticeksiniz ben hep ayrintili bi sekilde dua eder isterim :)
Benimde kalbimden iyi bi evlilik yapacakmissiniz gibi geciyor.
Insallah hakeden herkes cok mutlu olur.
Birde boyle seyler cok zamansiz oluyor hic umudunuzu kaybetmeyin.

Bana
bu arada bana son 1 ayda bize kız bul diyen teyzeler arkadaşlar çoğaldı - ve ben bu işlerden hiç anlamam o_Oelime yüzüme bulaştırmasam bari:KK22:
Banada diyen çok oluyor yaa...
Hatta geçen biri ortak bi tanıdığımız için
Sizin o apartmandaki kızlardan birini yapsana dedi.
Amca sen ne diyorsun o kızlar 40 yaşında dedim.
Söylediği çocuk da 27 28 ancadır.
Haaa öyle mi dedi ;)

Benim valide de memur bir gelin istiyor kaynıma :)

Aman insan olsun hayırlı evlat olsun demiyorlarda
Memur öğretmen.

Deme öyle herkes memur olmak zorunda değil.

Valla bilmiyorum ki herkes artik 657 ye tabi gelin istiyo vaziyet gosteriyo ki isimiz ya

Ona bakilirsa bizde doktor koca istiyoz:cool:

Her an her yerde başıma gelen durum:110: yıldım yemin ederim yıldım !! Erkekler bu kadar bakmıyor,kesmiyor:KK53: hatun yiyecek sanki..Güzel bisede olsam gam yicem :D

Allah'tan isterken tam isticeksiniz ben hep ayrintili bi sekilde dua eder isterim :)
Bende Rabbimden diliyorum insallah icinizden gectigi givi iyi bir evlilik nasip olur

Rahmetli dedem dayima esini oyle bulmus,annem anlatir..
Dayimda rutbeli asker ve cok yakisikliydi:)

Bana

Banada diyen çok oluyor yaa...
Hatta geçen biri ortak bi tanıdığımız için
Sizin o apartmandaki kızlardan birini yapsana dedi.
Amca sen ne diyorsun o kızlar 40 yaşında dedim.
Söylediği çocuk da 27 28 ancadır.
Haaa öyle mi dedi :KK66:
:) benim biri 26 yaşında
biri 34
biri daha 26
biri 28
birinin yaşını bilmiyorum enem tam 5 tane ...tövbeee benden çöpçatanlık ışığı aldılar galiba : )

Artik gelinlik ayakkabisinin alrina adimizida yazarsin :)

Keske telepati gucuyle telefonun sarjini doldura bilseydim kapandi kapanacak ya :( prizde yataktan uzak yatagin disi soguk:KK61:

Mesai saatleri belli ya bide tatilleri var diye yaz tatilinin yarisini kaynananin yaz temizligine atirsin diye olabilir
Tabii zaten başka isimiz gücümüz yok bizim :-) tek derdimiz kaynananin temizliği. Ay sinir insanlar ya...bir kaşık suda bogasim boyle tipleriEn Büyük KK

Tabii zaten başka isimiz gücümüz yok bizim :-) tek derdimiz kaynananin temizliği. Ay sinir insanlar ya...bir kaşık suda bogasim boyle tipleriEn Büyük KK

Niye oyle diyosun toruna ben bakarim gelinde tatillerde ozel ders verir diye hayal eden kaynanalar bile varmis bende vurda ogrendim
Bi yasima daha girdim

Bir keresinde de ismi vatan olan bir adam oğluna kız arıyordu yine bana oğlumla evlenirsen kollarını altın bileziklerle doldururum demişti:KK70:sonrada evimize gelmişti baklavası ve kolasıyla birlikte istemeye geldim demişti hey allahım ya:KK70:
Kendi çalıp kendi oynamış :-)

Back
X