• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluna parkta hatta eylemde gelin arayan anneler

Hiç tanımadığım insanlar tarafından sıkıştırılmadım ama dün de bir akraba ziyaretimde başıma geldi böyle bir durum :))) Bi akrabamın tanıdığı biri varmış, hatta fotosunu bile gösterdi bana, anam bi de gider gitmez, bismillah :))) Yok dedim ben evlilik mevlilik düşünmüyorum falan ama nafile! "Ya bir gör, bir tanış, nolcak yani" ve devamında bir sürü nutuk, üstelik bana ısrar eden kişi de iki kere evlenip boşanmış birisi yani :))) çok laf geçti aklımdan da diyemedim. Yani tamam anlıyorum, bi çıkarları falan yok, kendilerince hayırlı bir iş yapmak istiyorlar ama bu kadar da ısrarcı olmamalılar. Hem ne demişler, iyi olursa ALLAH'tan, kötü olursa kuldan..
Kimsenin işine fazla karışmamak lazım...
Aman canim bizim ulkemizde evli yada meslek sahibi olmayani bu toplumda bireyden saymiyirlar

O yuzden bir cok anne kizini evlendirdi zaman dugunde havasindan gecilmiyo

Bi ara biz evlenmiyiruz diye anamda sinir kupune donuyodu sanirim kendiside havalanmak istiyordu:KK70: ne gunlerdi be her dugune gidip geldikten sonra 1 hafta bize surat asardi

Kız bilmez olurlar mi bizim mahalledeki okuma yazma bilmeyen teyzeler anneme caya geldiklerinde kac puan aldin puanin iyiymis falancanij cocugu bu kadar almis bi yer gelmez sen hangi bolumu yazacan ygs ye giricen mi diye siralardida nefesim yetismezdi onlara he he degip gecerdim

Hastaneler ilk hedefin olsun sendikak eylemlerden sonra parklardan once hastane gelir de pardon ben unutmustum sen evlilik arefesindeydin degilmi :KK36:
Nisanliyim evet ama onlar beni ogullarina istesin bende nisanliyim diyim o bile yeter. :oops:

40 yasinda oglunu ballandira ballandira anlatip olur bu is bak bu boyla sen baska koca bulamazsin benimki 1.90 demisti teyze, teyze benim babam 45 yasinda dedim olsun kizim olsun olgun erkek her daim iyidir dedi :KK53:

Nisanliyim evet ama onlar beni ogullarina istesin bende nisanliyim diyim o bile yeter. :oops:
Dert etme bende o duyguyu hic tatmadim teyzeler banada hic sormadi evlimisin bekarmisin diye

Bu gidislede sanirim hic bulamayacaklar

Gunun sorusu nisanlinla nasil tanistiniz

40 yasinda oglunu ballandira ballandira anlatip olur bu is bak bu boyla sen baska koca bulamazsin benimki 1.90 demisti teyze, teyze benim babam 45 yasinda dedim olsun kizim olsun olgun erkek her daim iyidir dedi :KK53:
:KK70:
Allah bu teyzelerin iyiligini versin ben bu gun gulmekten catliyicam herhalde

Bu gözler doktor damat adayina üniversite önüne pusu kurup potansiyel gelin düsürenleri bile gördü. Gazeteye ilan veren olsa sasirmam.

Yalniz kayinvalide bizim hafif hasarliydi. :KK70: sinifta kalmis istemiyodu. Ingilizce ogretmeni olmazmis, ingilizce konusup dururmus. Fen falanda olmaz. Matematik olabilirmis zeki olurmus hic bari.

En bombasi: kazaya kalmis namazi olmucakmis. :KK70:

Tabi fiziksel ozellikleri saymiyorum bile:KK70:
İngilizce öğretmeniyim, biz zaten normal hayatta da hep İngilizce konuşuruz :KK59:

Aman canim bizim ulkemizde evli yada meslek sahibi olmayani bu toplumda bireyden saymiyirlar

O yuzden bir cok anne kizini evlendirdi zaman dugunde havasindan gecilmiyo

Bi ara biz evlenmiyiruz diye anamda sinir kupune donuyodu sanirim kendiside havalanmak istiyordu:KK70: ne gunlerdi be her dugune gidip geldikten sonra 1 hafta bize surat asardi

Çok doğru, ya iyi bir mesleğin ya da iyi bir evliliğin olacak. İyi mesleğin olsa da iyi bir evlilikle de taçlandırmadığın sürece yine de eksiksindir biraz :))) Benim ailem evlenmem için öyle aman aman baskı yapmadılar bu güne kadar ALLAH A şükür de çevre rahat durmuyor ki anam!

Vallahi memuriyette kurtarmıyor.şu zamanda sevgilisi olmayan evde kalıyor.
şekil A
Kiz deme oyle memuriyet buyuk umut demek
Kocati bulmasan bile hastanede calistigin icin birde ozellikle hemsire oldugun icin es dost akrabanin gozunde kesin dr ile evlenecek gozuyle bakilan birisin

Onun havasi bile yeter:KK70:

E esa
Deli:KK66:gül durdun beni:KK66:
icraata birşey yok havası batsin:KK66:

Yok yok reklamin olur gelen damat adaylari isi gucu yerinde kaliteli insanlar olur

Saka yaptik gulduk ettik evveli taktir-İlahi ama emin ol artik bu ulkede meslek cok onemli
Bu son paragrafi yazarken gayet ciddiydim

Bende üniversitede öğrenciyken bi teyzeyle tanışmıştım. Bana telefon numarasını verdi oğlunu anlattı kızım kız arıyorum dedi. Oğlum öğretmen senide beğendim dedi. Beni ara emi dedi. Baya bi konuştuk felan. Bende tamam ararım teyze dedim :D:D Gidiş o gidiş :D yazık inşallah gönlüne göre bi gelin bulmuştur.

Dert etme bende o duyguyu hic tatmadim teyzeler banada hic sormadi evlimisin bekarmisin diye

Bu gidislede sanirim hic bulamayacaklar

Gunun sorusu nisanlinla nasil tanistiniz
Konuyu sabote etmis gibi olmayayim ama sorunuza cevap vereyim.
Nisanlim beni okul yemekhanesinde gormus tanismaya cesaret edememis bi daha karsilasmamisiz. O sonra baska okula gecmis oturdugum semtteki cafede 3 yil sonra yine beni gormus ortak bi tanidik bulmus. O ara benim sevgilim vardi ben ayrildktan sonra ortak tanidik soyledi oyle tanistik.
O 3 yil icinde hep arkadaslarina, akrabalarina benden bahsetmis nisanlandiktan sonra hep yemekhanedeki kizla mi nisanlandin demislerdi.

Nisanlim beni okul yemekhanesinde gormus tanismaya cesaret edememis bi daha karsilasmamisiz. O sonra baska okula gecmis oturdugum semtteki cafede 3 yil sonra yine beni gormus ortak bi tanidik bulmus. O ara benim sevgilim vardi ben ayrildktan sonra ortak tanidik soyledi oyle tanistik.
O 3 yil icinde hep arkadaslarina, akrabalarina benden bahsetmis nisanlandiktan sonra hep yemekhanedeki kizla mi nisanlandin demislerdi.
Kader.ve çaba

Sizin hikaye tam film gibiymis Allah tamamina erdirsin cok ama cok mutlu olursunuz insallah :KK36: darisi ipeqbojuqu ipeqbojuqu nun ve benim basima o istermi bilmiyorum ama ben hep evlenirsem sanki cok mutlu olacakmisim gibi dusundum o yuzden cok istiyorum :KK69: ama bu gidisle yas ilerleyecek bende vazgecicem herhalde

Back
X