- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aman boş ver.. Kafaya takmaya değecek biri değilmiş.Yok demez o....
Şımarmam o yaşları da geçtik.
Bizimde nasibimize bu düştü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman boş ver.. Kafaya takmaya değecek biri değilmiş.Yok demez o....
Şımarmam o yaşları da geçtik.
Bizimde nasibimize bu düştü.
Ay ne bombalar varmış yaBenim de iş yerine bir teyze elinde fotoyla geldi. Ogluna kız arıyor. Evi var, şöyle iyiyiz karışmam ben, varsa tanıdık. Sonra eee kızım sen evlen dedi mi bana. Yok teyze ben evliyim diye yuzuyumu gösterdim. Neyse kadın benim odadan çıkıp müdüre gitmiş. Müdürüme gidip kiz evli değil beni kandırmaya çalıştı diye şikayet etmiş. Yazık müdürüm evli o demiş. Adam gülmekten zor anlattı.
Çok şikayetçi benden.İnsan kendi nasılsa karşındakini de öyle görmeli. .
Nankör olmamalı. .
Üstelik sende kaldığı halde . .
Çok iyi olmakta iyi değil demek ki. .
Eşinle aran iyiyse o sevse ne olur, sevmese ne olur. Boşver gitsin.Ayy Allah razı olsun yaa...ne güzel.
Ben 9 yıllık gelini yim daha bikez duymadım beni sevdiğini.
Gelininden memnunmusun dedi geçen komşunun biri
Hemde ortamda 2 kere sordu
Kadın memnunum demedi yaa :)
Üstelik 2.5 senedir bende kalıyor.
İnsan nezaketen der memnunum diye dimi ortamda yani bari...
Hani inan bende mülayim biriyim.
Ya bosverrr daginiksan daginiksin ben buyum de geç. Begenmiyorsa kalmasin. Bunu de yani. Istemeyene orada de kapı. Bence sen mulayim oldugun icin çıkmış tepene.Çok şikayetçi benden.
Kaynıma gşdecek ya şimdi.
Bahanesi de dağınıkmışım ben.
Askitom çok iyi biri.
Hiçbişeyimi eksik etmez taşır taşır.her işi becerir.ama temiz düzenli değil.bahanesi bu.
Yahu zaten çalışıyorum.akşamları da elimden geleni yapıyorum.
Haftasonu da dip köşe cam pencere ne varsa yapıyorum.titiz nasıl olunur daha.ama kadın beğenmiyor beni.
İnsanda çirkin şansı olacak.
Umarım kaynıma gönlündeki gelini bulur...
Neyse konuyu dağıtmayayım gene aklıma geldi
Çok şikayetçi benden.
Kaynıma gşdecek ya şimdi.
Bahanesi de dağınıkmışım ben.
Askitom çok iyi biri.
Hiçbişeyimi eksik etmez taşır taşır.her işi becerir.ama temiz düzenli değil.bahanesi bu.
Yahu zaten çalışıyorum.akşamları da elimden geleni yapıyorum.
Haftasonu da dip köşe cam pencere ne varsa yapıyorum.titiz nasıl olunur daha.ama kadın beğenmiyor beni.
İnsanda çirkin şansı olacak.
Umarım kaynıma gönlündeki gelini bulur...
Neyse konuyu dağıtmayayım gene aklıma geldi
Allah bilsin senin iyiliğin boşver. .
Gün gelir "seni arar" unutma bunu arkadaş. .
Eşim bile diyor.annem seninle yapamıyorsa kimseyle yapamaz.Amin Allah hep iyilerle karşılaştırsın.
Öyle bişey diyemiyorumYa bosverrr daginiksan daginiksin ben buyum de geç. Begenmiyorsa kalmasin. Bunu de yani. Istemeyene orada de kapı. Bence sen mulayim oldugun icin çıkmış tepene.
Eşimle aram gayet iyi çok şükür.Eşinle aran iyiyse o sevse ne olur, sevmese ne olur. Boşver gitsin.
Eşin farkindaysa hiç üzme kendini. Yazın gidecekmis zaten. Rahat edersin.Öyle bişey diyemiyorum
Çocuğuma baktığı için.ama zaten yazın temelli gidecek.biraz daha sabrediyorum işte.
Hayır bide Evimi gör tertipli düzenli ama kadın hala beğenmiyor.ütüsüz giymem giydirmem.6 yaşındaki oğluma bile.
Yaptığım yemeklere bile illa bahane buluyor.kulp takıyor.
Allahtan eşim herşeyin farkında.
Yoksa napardım bilmem.
Masallah. Allah nazardan saklasin.Eşimle aram gayet iyi çok şükür.
Eskiden daha çok kafaya takıyordum
Şimdi biraz azaldı.
Aman boş ver.. Kafaya takmaya değecek biri değilmiş.
Güzel dileklerin içşn Sağol canım.teşekkür ederim.Masallah. Allah nazardan saklasin.![]()
Onu tv gibi düşün. Yani kendi kendine çalsin dursunGüzel dileklerin içşn Sağol canım.teşekkür ederim.
Öyle bir psikolojiye soktu ki beni
O giderse ev kokacak mış
Heryer pis olacakmış gibime geliyor.yani bunu ima ediyor.bikaçlere de söyledi.
Evet ya ..onun geyigini cok yaptik sorma...Eşim cok kizmisti anlatinca..yanimda arkadasinin kiz kardeside vardi döylediginde.otelde kadinla karsilasiyoduk daha sonrasinda...bi güzeel inceliyodu ikimiziMemnun değilim deseydin ne olacakmış![]()
Ay yok artik ben şokOtobüs durağında başıma çok geldi. Hatta 2 kadın sözlü tacizde bulundu. Başta birbirlerine övdüler sonra bu yatakta da iyidir dedi. BU dedi YATAK dedi. Cahiller
Biri teyzelere evlatlarını küçük düşürdüklerini söylesin. Adamların kendi zevki, ağzı, sosyal hayatı yok mu da annelerine kaldı bu iş
Bosanda gel kocandan diyecekti heralde teyzeEvet ya ..onun geyigini cok yaptik sorma...Eşim cok kizmisti anlatinca..yanimda arkadasinin kiz kardeside vardi döylediginde.otelde kadinla karsilasiyoduk daha sonrasinda...bi güzeel inceliyodu ikimiziartik söylemiyorum olunca çokmkızıyo hoşuna gitmiyomuş..ona evlenme teklifi etseler hoşuma gider miymis...ayni sey degil ki..beni teyzemler begeniyo sagolsunlar..en son kuzenimin kinasinda ablamin biri...kizimi kardesim sanmis...bi guzel süzdü...sonra birine sordu...ben anliyorum bakismalardan...
sonra bana söyledi geldi...(bunu eşime anlatmadim içim şişmişti anlattim rahatladim valla
1
Bu arada erkeklere bile oluyor ayni versiyon...
eşimi askerde carsi iznindeyken yaşli bi amca takmis kafayi telini filan almis...sana yigenimi vercem diye...cok zenginmis kiz gööya...sürüleri,tarlaları varmış...neyse o cok uzun hikaye istanbula kalkmis gelmis adam hatta baska sehirden..
Ay yok artik ben şok
Ben olsam gel yatağı munasip bi diye gider 7 ceddine kayardım![]()