- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Sağol canım bitanedir babacım çok tatlıdır hazır cevaplığı ondan öğrendim ben de
Ayyy ne tatli banan varmis senin oyle agzi iyi laf yapiyomus

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bitanedir babacım çok tatlıdır hazır cevaplığı ondan öğrendim ben de
Ayyy ne tatli banan varmis senin oyle agzi iyi laf yapiyomus
Ya evlenmeden önce aramayı falan geç ben daha fenalarını gördüm.
Bir tanıdığımız karısını aldattı. Gelin ev hanımıydı. Görümcesi de gözümün içine baka baka, o da evde oturmayaydı. Ancak evde yedi, içti, yattı akşama kadar. Akşam eve gelince kocasıyla iki çift laf edemedi, hem ne edecek ki yattığını mı anlatacaktı? Bu yabani halleriyle kardeşimi de bıktırdı, kardeşim de gitti iyisiyle aldattı tabi dedi.
Ben şok![]()
Erkeklerden evvel kadınlar acımasız tatlım maalesef. Kaynana, görümce genellikle oğullarının her yanlışına çanak tutar toplumumuzda. Önce kadınları maaş ve sosyal statüsüne göre ayrıştırırlar, ardından evlilikte sorun olursa beyaza beyaz, karaya kara diyemezler. Haksızlık karşısında susarlar böyle. Aslında pek de susmazlar, köstek olurlar.ne iğrençler![]()
Ne guzel ya imrendim bende keske benim babamda oyle olsaydi belki cok iyi bi babam olsa bende evliligi bu kadar istemezdimSağol canım bitanedir babacım çok tatlıdır hazır cevaplığı ondan öğrendim ben de![]()
Aminnn canım Rabbim cümlemize huzur mutluluk versin.. ne diycem bak sana benim babam da çok kaprislidir anacığımın yıllardır keza bizim de ne çok yıldığımızı bilsen huysuzdur ama çok güzel tarafları da var sen iyi olursan o da tadından yenmez bazen.. e benim babam canım kanım onun gönlünü etmiyim de kiminkini edeyim.. sokakta muhattap olduğumuz insana ya da komşumuza ya da 40 yılda bir görüştüğümüz birine bile tavrımıza konuşmamıza dikkat ediyoruz en çok hakedenlere mi yapmıycaz bunu.. sen bekar mısın ya da evli ama mutsuz msnNe guzel ya imrendim bende keske benim babamda oyle olsaydi belki cok iyi bi babam olsa bende evliligi bu kadar istemezdim
Masallah canim Allah mutlulugunuzu daim etsin
Aminnn canım Rabbim cümlemize huzur mutluluk versin.. ne diycem bak sana benim babam da çok kaprislidir anacığımın yıllardır keza bizim de ne çok yıldığımızı bilsen huysuzdur ama çok güzel tarafları da var sen iyi olursan o da tadından yenmez bazen.. e benim babam canım kanım onun gönlünü etmiyim de kiminkini edeyim.. sokakta muhattap olduğumuz insana ya da komşumuza ya da 40 yılda bir görüştüğümüz birine bile tavrımıza konuşmamıza dikkat ediyoruz en çok hakedenlere mi yapmıycaz bunu.. sen bekar mısın ya da evli ama mutsuz msn
Kıyamam ya çok iyi anlıyorum seni bizde de var benzer durumlar çok dua et Rabbim hayırlı bir eş ve aile nasip etsin sana inşallah.. kendi yuvamı hiçbi şeye değişmem ama belli zorluklar çekip sonrasında sefa sürülüyo be kuzum.. ben gerçekten sevilmek nedir eşimde gördüm ama babam bi saçımı okşamadı mesela.. yine de söylemese bile her hali tavrı sizi çok seviyorum diye bağırıyodu.. dedemin rahatsızlığından dolayı kopuk bi ortamda büyümüş onun etkisi vardı üstünde onun sevgi yöntemi sevme tarzı da ne kadar çok kızıp azarlarsa o kadar kıymet gösterdiğini sanıyodu.. bazen sitem ederim o kadar sokuluyodum sana bi canım kızım demezdin öpmeyi sarılmayı bırak yani.. gözleri dolar hemen hiç kıyamam bende.. Rabbim huzurlu mutlu yuva nasip etsin sana inşallahCanim benim babam sahiden anlatamayacagim kadar problemli biri ama bugunumuzede cok sukur ben cocukken daha kotuydu simdide problemli biri yani hep ben bilirim bazen bari keske sadece bize karissa diyorum çünkü arada kuzenlere falanda mudahale ediyor o karisip ediyor insanlarla onuj yuzunden biz kotu oluyoruz anlatmaya kalksam anlat anlat bitmez ama ozetle baba sevgisi nedir bilmem yani varliginda yetim kaldik gibi bişey
Ya zaten şu bayan için en ideal meslek lafina çok uyuz oluyorum. Bayana her meslek çok yakisiyor. Bir arkadasim var mimar mesela, o kadar yakisiyor ki ona...Bir de acaba daha anaç mi geliyoruz onlara? Ama senin dedigin cok dogru. Ne gerizekalilar var ya. Bunlari dusunenlerin hepsine ogretmen ama dişli bir gelin gelecek, okuyacak canlarina gorecekler gunlerini.Ben cevaplayayım cicim, öğretmen gelin olunca ne oluyor bak şimdi. Yarım gün çalışılıyor diye düşünülüyor, sonra hafta sonu yok, ara tatili ve yaz tatili falan derken bunların gözleri parlıyor. Gelin hem oğluna iyi bakar hem de bunların hizmetçiliğini rahatça yapar. Eh bir de maaşı var, oğlu zorlanmaz. Bundan iyisi can sağlığı ne olacak.Eh klasik sözleri var tabi, bir bayan için en iyi meslek... Tamam tamam sustum
Hiç unutmam geçen sene bölümü kazandığımda komşu teyze, bitir atan ne dünürler çıkar şimdi sana. Kapıda bilet keser anan demişti.![]()
Ağız dolusu yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh demek istiyorum.Ya evlenmeden önce aramayı falan geç ben daha fenalarını gördüm.
Bir tanıdığımız karısını aldattı. Gelin ev hanımıydı. Görümcesi de gözümün içine baka baka, o da evde oturmayaydı. Ancak evde yedi, içti, yattı akşama kadar. Akşam eve gelince kocasıyla iki çift laf edemedi, hem ne edecek ki yattığını mı anlatacaktı? Bu yabani halleriyle kardeşimi de bıktırdı, kardeşim de gitti iyisiyle aldattı tabi dedi.
Ben şok![]()
Misal ben, çirkefin tekiyim.Ya zaten şu bayan için en ideal meslek lafina çok uyuz oluyorum. Bayana her meslek çok yakisiyor. Bir arkadasim var mimar mesela, o kadar yakisiyor ki ona...Bir de acaba daha anaç mi geliyoruz onlara? Ama senin dedigin cok dogru. Ne gerizekalilar var ya. Bunlari dusunenlerin hepsine ogretmen ama dişli bir gelin gelecek, okuyacak canlarina gorecekler gunlerini.
Ciddiyim valla, bunlar yaşandı yani.Ağız dolusu yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh demek istiyorum.
Allah ona da yaşatsın inşallah.. ağzına kürekle vurasım geldi yemin ederimYa evlenmeden önce aramayı falan geç ben daha fenalarını gördüm.
Ben şok![]()
Canım inan tek örnek bu değil. Toplumda erkeğe bakış açısından kaynaklanan bir sorun bu.Allah ona da yaşatsın inşallah.. ağzına kürekle vurasım geldi yemin ederim![]()
Böyle kadının büyüttüğü çocuktan bi cacık olmaz.. çekirdekten adam gibi eğiticez ki bu çocuklar büyüyünce başka insanların canını yakmasın.. böyle düşünenlerin bin beter olmasını isterdimCanım inan tek örnek bu değil. Toplumda erkeğe bakış açısından kaynaklanan bir sorun bu.
Baksana konuya, hanım teyzeler oğullarına gelin aramak için ne cürretler göstermişler. Sanki kızlar kafadan razı bunların oğullarına. Oğulları istediyse gerisinin önemi yok gibi bir kafa yapısı var işte. İşte bu kafalar evlilik sonrasında da bitmiyor devam ediyor. Sonu da verdiğim örnekteki gibi oluyor işte.
Kıyamam ya çok iyi anlıyorum seni bizde de var benzer durumlar çok dua et Rabbim hayırlı bir eş ve aile nasip etsin sana inşallah.. kendi yuvamı hiçbi şeye değişmem ama belli zorluklar çekip sonrasında sefa sürülüyo be kuzum.. ben gerçekten sevilmek nedir eşimde gördüm ama babam bi saçımı okşamadı mesela.. yine de söylemese bile her hali tavrı sizi çok seviyorum diye bağırıyodu.. dedemin rahatsızlığından dolayı kopuk bi ortamda büyümüş onun etkisi vardı üstünde onun sevgi yöntemi sevme tarzı da ne kadar çok kızıp azarlarsa o kadar kıymet gösterdiğini sanıyodu.. bazen sitem ederim o kadar sokuluyodum sana bi canım kızım demezdin öpmeyi sarılmayı bırak yani.. gözleri dolar hemen hiç kıyamam bende.. Rabbim huzurlu mutlu yuva nasip etsin sana inşallah
Allah razı olsun canim yaamann diyim.. Allah seni göğsü merhametli sevgi saygı nedir bilen insanların arasına düşürsün inşallah.. nerde bi gelin görsem Allah ım sen yüzünü güldür gittiği yerde kaynanasına uzak eyle diyorum
bizim durumlar benziyomuş senle azıcık.. Kanım kaynadı sana
Donusunboylemiolacakti
Vallahi şans mıdır, şanssızlık mıdır bilemiyorum. Bazen apartmanda, mahallede, markette ayak üstü hal hatır sorduğum, rastgele muhabbete tabii olduğumuz teyzeler oluyor. İşimi sorduklarında ve öğretmen dediğimde gözleri parlıyor. Benim kaynanamın aksine beni görünce gözünün parlamasını bırak, gözünün feri sönüyor. Vallahi kendime soruyorum niye kaynanamda, öğretmen gelin isteyen her 100 erkek annesinden biri değilki.![]()