demekki dünyada tek değilmişim, aynı şeyleri yaşadım hemde en acı zamanda, ilk çocuğumu doğumdan sonra kaybettim, hastanede yatarken komşu gibi ziyarete geldiler sadece doğumda annem bekledi, doğum acil oldu biz o gün aldığımız eve taşınıyorduk, neyse doğumdan sonra taburcu olduk eve gittik, annem kalıyor yanımda 2-3 günra kv, kpeder ve kaynım hastaneden dönerken bize uğradılar, kaynım demişki onlara bak kötü günler yaşadılar kalın destek olun demiş, neyse biraz oturdular falan, kaynım gidecek evine, ben yeni doğum yaptım rahat edemem diye kpeder de onla gitmek istedi, tam kapıdalar kv nereye gidyosun burası oğlunun evi başköşede oturmak senin hakkın dedi, ben nasıl yerimden kalktığımı bilmiyorum laf söyleyecem, annem ağzımı kapattı, oturdum yerime, ben olmuş çocuğumu kaybedeli 3 -4 gün , dünya malı görecek halim yok, annem yanımda kalıyor diye kadının dediğine bak, neyse kpeder de kaldı evde, 3-4 saat sonra akşam 19 gibi görümce arıyor çocuklar size tatile gelmek istiyor diye, kv bizde olduğunu söledi görümce tamam o zaman sonra dedi, sonra kv kızını tekrar arayıp gelin bizi alın çocuklar kırılmasın dedi, ki gündüz anneme sen git ben gelinime bakacam demişti , annem başka bir ilde yaşıyor normalde, 3 saat sonra torunlarına tatil yaptırmaya gittiler, tabii bu arada biz çocuğumuzu yeni kaybettik acımız teza, zorumuza gitti, bu olay özellikle eşimin oğlum toprağı kurumadan o nasıl bana destek olması gereken zaman da diğer torunlarını eğlendiriyor, bir kaç hafta sonrada yapabilirdi dedi, ağladı adam, kv ler evlendiğimizden itibaren hiçbir maddi manevi bir yararı olmadı bize,hatta zararları bile oldu, halada bize geldiğinde oğlum evi der, 2 çocuğum oldu bakıcım var kv de geldi ben işteyken bakıcı yemek hazırlamış kv yede teyze yemek getireyim demiş, oda oğlum evi ne zaman yemek yiyeğimi sanamı soracam demişdaha çok olaylar oldu , anlatmakla bitmez