Oğluşlarıma isim arıyorum...

Gxuxl_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
159
0
96
41
İstanbul
ikizlerime dini isim arıyorum ikiside erkek daha çok çift isim düşünüyorum ama pek birşey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

ya cnm benimde oğlum olacak hayırlısı ile inşallah,bende isim bulamadım,toprak düşünüyodum ama baktımki bu yıl herkes o ismi kullanıyor bende soğudum o isimden

Mustafa duhan ve ya Asrın duha bu isimleri çok seviyorum duhan ismini rüyamda bi oğlan söylemişti ben senin oğlunum adım duhan demişti ondn bi gün oğlum olursa adı kesinlikle duhan olucak. inş. hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız

Son düzenleme:

aminn inşaallah Allah razı olsun...

canim isim analizleri diye bir site var soyadini anne adini veriyorsun ve düsünfügün isimleri söylüyorsun o sana koyabilirsin yada önermiyorum diyor belki seciminde sana yardimci olur.

bende hep Abdullah ismi ve Abdurrahim ismini çok severim anlamları açısından

mertcan ve yiğitcan olabilir
yigitefe yada yağızmert
yusufuğur yada mithatcan

7 ay önce benimde ikiz oğullarım oldu bir sürü isim düşündük bir türlü karar veremedik hatta doğuma kadar bu böyle gitti ama sonunda ilk düşündüğümüz isimleri koyduk Alp ve Berk canlarım benim

Allah bağışlasın ben daha yeni cinsiyetini öğrendiğim için kafamda bi isim yok araştırıyorum hayırlısı bakalım...

tarihten bi isim olabilirmi canım....tugrul ve cagrı beylerin adı mesela.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…