Doğuma Hazırlık oğluşum olacakmışş :) oğluş isteyen...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asenacCc

<3 İreMervEbrUfuk <3
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
49
12
28
Çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti iki prensesten sonra birde prens verdi bana.Duasını okudum eğer isteyen varsa denemesini tavsiye ederim

Çok şükür Rabbim dualarımı kabul etti iki prensesten sonra birde prens verdi bana.Duasını okudum eğer isteyen varsa denemesini tavsiye ederim
canım çoook sevindim ya bende o duayı okuyorum inşallah olur...allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
başka bişey denedinmi yumurtlama gününe denkmi geldi yada başka ne yaptın

canım çoook sevindim ya bende o duayı okuyorum inşallah olur...allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
başka bişey denedinmi yumurtlama gününe denkmi geldi yada başka ne yaptın
Ya aslında çokta planlı değildi ama adetim bittikten hemen sonra hamile kaldım heralde bunun hadiste yeri var onu okumuştum bide 2 rekat namaz kılıp yasin-i şerif ve ayet-el kürsi yi okudum dua ettim hiç konuşmadan yattım uyudum rüyamda yumurta kırıyodum her yumurtanın içinden civciv çıkıyodu netten tabirine baktım duaların kabulune delalettir yazıyodu sonra bi dua var nete yazınca direk o çıkıyo zaten eşim elini karnıma koyup o duayı okudu ve Allah'ım bu bebek erkek olursa adını peygamberimiz hürmetine MUHAMMED koyacam dedi birlikte dua ettik o kadar rabbim de çok şükür kabul etti veee dün bebeğimin erkek olduğunu öğrendik Allah herkese gönlünün muradı neyse onu versin :)) canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah senin duanıda kabul eder inşallah

Hangi hadis te geciyormus kaynağıyla verir misiniz?
Kaynağını tam bilmiyorum ama goggle a erkek bebek için dua yazmıştım ona bakarken gördüm peygamber Efendimiz erkek hanımıyla adet bittikten sonra 1 hafta içinde birlikte olupta kadın hamile kalırsa bebek erkek olur demiş yani öyle yazıyodu

Altında hadis yazan her söz Hz peygamber e ait değil. Her bilgi doğru bilgi değil. Hz peygamber hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapmamışken insana insan olarak deger vermis, insanlari sadece takvali olmaya tesvik etmisken erkek çocuk olsun diye yöntem veya dua öğretmesi öyle gözü kapalı inanılacak bir bilgi değil.
Hani dualar vardir allahım soyumu devamli namaz kalanlara eyle diye. Bize göz aydınlığı olacak es ve zürriyet nasip et diye. Kuranda geçen dualar bunlar. Ekstradan cinsiyet duasını kafam almıyor. Dinimizin ozuyle, Hz peygamberin senelerce anlattigi ve yasadigi mesajiyla bagdastiramiyorum.
Neyse..
yanlış anlamayın beni. Tabiki insanın gönlünden kız veya erkek olsun diye geçebilir. Buna hiçbir sözüm yok. Sadece internette bazı kitaplarda çok yanlış bilgiler var. Sadece uyarmak hatırlatmak istedim.
sizin oglunuzu da allah bağışlasin. Hakkımızda hayırlısı.

Altında hadis yazan her söz Hz peygamber e ait değil. Her bilgi doğru bilgi değil. Hz peygamber hiç bir zaman kız erkek ayrımı yapmamışken insana insan olarak deger vermis, insanlari sadece takvali olmaya tesvik etmisken erkek çocuk olsun diye yöntem veya dua öğretmesi öyle gözü kapalı inanılacak bir bilgi değil.
Hani dualar vardir allahım soyumu devamli namaz kalanlara eyle diye. Bize göz aydınlığı olacak es ve zürriyet nasip et diye. Kuranda geçen dualar bunlar. Ekstradan cinsiyet duasını kafam almıyor. Dinimizin ozuyle, Hz peygamberin senelerce anlattigi ve yasadigi mesajiyla bagdastiramiyorum.
Neyse..
yanlış anlamayın beni. Tabiki insanın gönlünden kız veya erkek olsun diye geçebilir. Buna hiçbir sözüm yok. Sadece internette bazı kitaplarda çok yanlış bilgiler var. Sadece uyarmak hatırlatmak istedim.
sizin oglunuzu da allah bağışlasin. Hakkımızda hayırlısı.
Siz beni yanlış anladınız galiba ben asla cinsiyet ayrımı yapmıyorum kızlarımın saç telini 10 tane oğlana değişmem. Öyle her önüme gelen şeye de inanacak bi insan değilim. Erkek olsun diye tutturmuş da değilim. Çevremdeki insanlar bunu denediklerini ve tuttuğunu söylediler hem denemek için hemde iki kızdan sonra erkek anneliğini tatmak için denedim rabbim de kabul etti çok şükür. Her kadın hamile kaldığında içinden geçirir kızım yada oğlum olsun diye bence bu bi suç değil. Karnımdaki kız olsaydı yas tutacak halim yoktu heralde ki ben duamı ederken Allahım önce sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat ver dedim bunu yapan da sadece bende değilim birini karalarken o insanın neler yaşadığını bi düşünün acaba bu kişi neden böyle bi yola başvurdu diye sonra karalamanıza devam edersiniz. Şunu da belirtiyim herşeye inanan bütün hurafelere Allah'ın emri gibi bakan insanlardan nefret ediyorum.

Bence siz beni yanlış anladınız çünkü ben kimseyi karalamadim. Sadece bu tarzda uydurma şeylerin olduğunu, herseye inanmamak gerektigini belirttim.
Önüme gelen herseye inanmam derken inanmış ve tavsiyede bulunmuşsunuz ki; tabiki bu sizi ilgilendirir. Ben hatirlatma ihtiyacı duydum sadece. O kadar. hiçbir art niyetim yok.
Allah gönlünüze göre vermiş hayırlı olsun Allah mübarek etsin..

Canım cevabın için çok sağol Allah Allah banada bir erkek verir inşallah sen gerisini boşver sen hamilesin banada dua edermisin herşey gönlünce olsun inşallah

Evet bizde bu duayı okuduk. Hatta ben ilk hiç dua okumadan oğlum olursa adını Muhammed koyacagim demiştim. Benimde oğlum oluyor denedim onayladim :anneadayı:

Canım cevabın için çok sağol Allah Allah banada bir erkek verir inşallah sen gerisini boşver sen hamilesin banada dua edermisin herşey gönlünce olsun inşallah
Rica ederim canım sonuçta ALLAH tan istiyoruz oraya buraya mum yakıp şirke girmiyoruz böyle bişey var..inşallah sanada Rabbim gönlündeki muradını versinn

Back
X