- 22 Ağustos 2025
- 38
- 6
- 1
- 24
Gideceğim inşallah sağolun Allah razı olsunCanım benim doktorum iki defa çağırdı ikisinde de vajinal ultrason ile baktı korkma sonra pişman olmamak için bir görün bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gideceğim inşallah sağolun Allah razı olsunCanım benim doktorum iki defa çağırdı ikisinde de vajinal ultrason ile baktı korkma sonra pişman olmamak için bir görün bence
Rabbim yar ve yardımcın olsun içini ferah tut ama tedbiri elden birakmaGideceğim inşallah sağolun Allah razı olsun
Sizden razı olsun inşallah rabim sizede yardımcı olsun inşallahRabbim yar ve yardımcın olsun içini ferah tut ama tedbiri elden birakma![]()
İnşallahBenim 19 Eylül bat yumurtlama 3 Eylül görünüyor ovülasyın yapıyorum inşallah bu ay hepimiz gebe kalırız güzel sonuçlar alırız
Bende ovulasyon yapıyorum ama halen pik görmedimMerhaba kızlar bende letu tedavısının ıkıncı ayındayım 24 agustos yumurtlama 25 agustos çatmalama gördüm bat 8 eylül![]()
İnşallah canimMerhaba benim de bat 10 eylül. Klomen kullandım 25 ağustosta ovitrelle vuruldum. İnşallah güzel haberler alırız
Geçmiş olsun canım gebelikte kan sulandırıcı kullanıyor muydun?Hiçbir sorun yok diyorlar ama olmuyor hamileliğim 4 aylıktı düşükle sonlandı kürtaj oldum sonra iyi dediler korunmasız ilişki olsun yaşın var bekleme ama olmuyor kürtaj sonrası adetim düzensiz oldu![]()
Şuan sadece folik asit kullanıyorumGeçmiş olsun canım gebelikte kan sulandırıcı kullanıyor muydun?
Hamileyken de sadece folik asit verdiler kanamam olmasına rağmen son hafta düşük ilacı verdiler kullandım bebeklerim gittiGeçmiş olsun canım gebelikte kan sulandırıcı kullanıyor muydun?
Evet ben de öyle düşünüyorum da bi noktadan sonra hamile de kalamadım :) yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor inositol içeren gebeliğe yardımcı takviye kullanın siz de en son bu yola girdim ben de artık. Hamilelik oluşursa da kan sulandırıcı yazacak doktor.Merhaba arkadaşlar ben de ikinci çocuk için geldim buralara 35 yaşındayım bir yıl önce korunmayı bıraktım 2 kez hamiel kaldım ilki kimyasal bir sonraki bundan 4 ay sonra oldu 12-13 hafta arası kalbi durdu anlamadık bile,daha bir ay dolmadı kaybedeli muhtemelen 10 eylül gibi adet olurum ama bu ay korunuyorum bir adet geçsin bir sorun yoksa öyle deneyeceğim kısmet artık yani diyeceğim hamile kalmak birşey değil sağlıklı ilerlemesi bir mucizeymiş ilk hamileleğim o kadar sorunsuz geçmişti ki böyle birşeyler olacağı insanın aklına gelmiyor Allah isteyen herkese nasip etsin bir an önce sağlıkla hayırlısıyla![]()
ikiz miydi canım? İnşallah yine olur sağlıkla ilerler.Hamileyken de sadece folik asit verdiler kanamam olmasına rağmen son hafta düşük ilacı verdiler kullandım bebeklerim gitti
Nasibleri yokmuş bu dünyadaikiz miydi canım? İnşallah yine olur sağlıkla ilerler.
En son adet başlangıcın neydiBende ovulasyon yapıyorum ama halen pik görmedim
10 AğustosEn son adet başlangıcın neydi
Eylül tüm güzelliği ile gelecekBenim bat 22 eylul cok var daha surada bekleyimagustosu kacirdik darisi eylulde insallah arkadaslar
Pcos feln varmı yada belkı bu ay geç yumurtlıcaksındır10 Ağustos