Doğuma Hazırlık oğluşuma bi isim lütfen teyzeleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nesrin_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
73
0
86
İzmir
kızlar merhaba 24 haftalık hamileyim oğluşum olacak aklınızdaki isimleri yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

inşallah bebeğine sağlıkla kuvuşursun canım.. deniz, rüzgar, toprak,güney,demir,batuhan,ege.. beğendiklerimden.

bir oğlum olursa( henüz 6 haftalık hamileyim:) ve babamızı da razı edebilirsek ben ediz düşünüyorum.söylenişi hem kibar hem de erkeğe uygun diye düşündüm bakalım artık.

yiğit,kıvanç,güven,çağan,çınar,deniz...aklıma gelenler bunlar şimdilik,geldikçe yazarım yine zemuszemus

eymen,toprak,doruk,yağız,talha bunlarda benım beğendıklerım ama sanırım bız toprak koyucaz...

canım sağlıkla gelsin inşaallah bebişin.bende 21. haftamdayım ve oğluşum olacak.ben berke koyacam.(rüyamda gördüm)ama doruk,çağan,ali,kaan,deniz,hakan,tuna,arda,meriç,serdar,emre,yağız beğendiğim isimler.

bende beğendiğim isimleri oğluşlarıma koydum
talha
yiğt arda bunlar oğluşlarımın isimleri
kayra isminide beğeniyorum,

Saglicakla al annesi mis kokulu oglusunu kucagina:1rolleyes:
Ne tarz isimler dusunuyorsunuz onu da yazarsaniz daha yardimci olabiliriz.
Eger yeni dedigimiz isimlerden dusunuyorsaniz arkadaslar guzel isimler yazmislar.
Benim begendigim isimler,yagiz, melih efe,zahit, omer, hanzala

Saglicakla al annesi mis kokulu oglusunu kucagina:1rolleyes:
Ne tarz isimler dusunuyorsunuz onu da yazarsaniz daha yardimci olabiliriz.
Eger yeni dedigimiz isimlerden dusunuyorsaniz arkadaslar guzel isimler yazmislar.
Benim begendigim isimler,yagiz, melih efe,zahit, omer, hanzala

canım öyle çok popüler olmayan ama kulağa hoş gelen bi isim düşünüyorum babası rüzgar koymak istiyo ama ben daha kararsızım bakalım ne olucak

Back
X