Doğuma Hazırlık oglusuma--biricigime isim icin fikirlerinizi bekliyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi isim daha güzel ve anlamlı?

• Ankete Katılan
    137
  • Anket Kapalı .
maşallah ne çabuk büyümüşüz rosemcim .
hayırlısıyla sağlıklıca kavuşursun yavruna ..isim koymak gerçekten zormuş . bende doğumdan önceki son gece bulmuştum elvinimin ismini.
ben mert ve kayra ismini beğeniyorum ..

Son düzenleme:
maşallah ne çabuk büyümüşüz rosemcim .
hayırlısıyla sağlıklıca kavuşursun yavruna ..isim koymak gerçekten zormuş . bende doğumdan önceki son gece bulmuştum elvinimin ismini.
ben mert ve kayra ismini beğeniyorum ..
canım cok tesekkur ederızz anketımıze katılıp fıkrını bızımle paylastıgın icin.:1hug:

kayra dedim .benimde sanırım doğana kadar ismi belli olmayacak .bende anket açmıştım şimdi o ,isimlerden tamamen vazgeçtim çok zormuş çok -tatlicadiarzu-

Canım oncelikle Allah kucaginda gormeyi nasip etsin :nazar:

kesinlikle "Kayra" cunku ben de bir gun oglum olursa adini Kayra koyacagim esimle coktan karar vermistik.. biz de denemelerdeyiz ne olur bizler icin dua et :Saruboceq:
Bana cok karizmatik bir isim gibi geliyor ve soylenenlerin aksine kesinlikle kız ismi degil bence .. koyanlar var tabi ama bence erkege daha cok yakısıyor canım...

eger kararsız kalırsan da "Kaan" ismini de dusunebilrsin.. bol sans .. kararini bildirirsin di mi??:ecrin_bebek:

tesekkurler kıslar fikirlerinizi belırtıgınız icin./B]

kayra ismi unisex değil mi? bnm de oğlum olcak araştırıyorum da :) cok zor valla kolay gelsin isim arayan annelere.

ben oğlum olsa rüzgar koymak isterdim ama burdakilerden mert dedim mertte çok güzel bi isim

Benim oğlumun adı Ömer..Çok seviyorum ismini..Ankette Kaan ı tıkladım çünkü eski Türk isimleini çok sewiyorum..Sadece bir tavsiye ben Furkan ismini de çok severim..paylaşmak istedim canım.Allah analı babalı büyütmenizi nasib etsin bebeğinizi sağlıkla kucağına al inşallah..

Back
X