Doğuma Hazırlık oğluşuma güzel isimler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende 4 aylık hamileyim:ecrin_bebek:
aklımızda 3 tane isim varboshayallersmile
aytuğaklinialirimsmile
melihlaelaelaelaelae
eymennaniknanik
sizce hangisi güzel:)

Merhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım. Gönderileri takip ettiğim halde üye olmamıştım. Benim de oğlum olacak. Yaklaşık 5 haftalık hamileyim. ısim olarak Uras düşünüyorum, belki bir 2.isim olarak da 3 harflik isimlerden, Efe, Ege vs. gibi...
Şu sorumu da araya sıkıştırayım. ımzalarınızda bulunan bebek günlüklerini nasıl yapıp ekliyorsunuz, yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim şimdiden. Umarım herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur.

Merhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım. Gönderileri takip ettiğim halde üye olmamıştım. Benim de oğlum olacak. Yaklaşık 5 haftalık hamileyim. İsim olarak Uras düşünüyorum, belki bir 2.isim olarak da 3 harflik isimlerden, Efe, Ege vs. gibi...
Şu sorumu da araya sıkıştırayım. İmzalarınızda bulunan bebek günlüklerini nasıl yapıp ekliyorsunuz, yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim şimdiden. Umarım herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur.

Aşağıdaki link sana yardımcı olacaktır sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

Merhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım. Gönderileri takip ettiğim halde üye olmamıştım. Benim de oğlum olacak. Yaklaşık 5 haftalık hamileyim. İsim olarak Uras düşünüyorum, belki bir 2.isim olarak da 3 harflik isimlerden, Efe, Ege vs. gibi...
Şu sorumu da araya sıkıştırayım. İmzalarınızda bulunan bebek günlüklerini nasıl yapıp ekliyorsunuz, yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim şimdiden. Umarım herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur.

canım Rabbım hayırlısıyla bebeşlerımızı kucagımıza almayı nasıp edesın ben anlamadım ya 5 haftalık hamılesın ve cınsıyetı nasıl erkek dıyosun bilmiyorumkismile

Back
X