Oğluşuma hangi isim yakışır sizce?

Hngi isim daha güzel..

• Ankete Katılan
    38
  • Anket Kapalı .

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Kızlar bi karar veremdik Abisin ismi KEREM SALıH kardeşine ne koysam acep aklımd abazı isimler var sizdende fikir almak isterim anlamı güzel olan aslında bu sfer 2 isim istemiyorum ama aklıma yatarsada 2 isim olabilir.... :CüvCüv:a.s.

ENES:Peygamber Efendimizin hizmetini yapan ona en yakın olan kişidir. Dört büyük halife döneminde de önemli görevlerde bulunmuştur. Daima güler üzlüdür. Uzun yaşayan sahabelerdendir.

TALHA:ıslamiyet’i kabul eden ilk on sahabe’den biridir,Talha bin Ubeydullah da Uhud Savaşı’nda Resulullah’ı koruyabilmek için büyük kahramanlıklar gösteren sahabelerdendir.

EREN:Ermiş kişi.Allah dostu demek..

KAYRA:Allah tan gelen iyi haber,müjdeihsan,lütuf,Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet.

Son düzenleme:
canim yaa oyle isimler secmissin hepsi birbirinden guzel valla ben tercihte bulunamadim.:)
talha kuzenimin ismi cok tatli seker bi cocuk.enes ismide guzel ..kayranin anlami cok guzelmis ..

Kızlar bi karar veremdik Abisin ismi KEREM SALİH kardeşine ne koysam acep aklımd abazı isimler var sizdende fikir almak isterim anlamı güzel olan aslında bu sfer 2 isim istemiyorum ama aklıma yatarsada 2 isim olabilir.... :CüvCüv:a.s.

ENES:Peygamber Efendimizin hizmetini yapan ona en yakın olan kişidir. Dört büyük halife döneminde de önemli görevlerde bulunmuştur. Daima güler üzlüdür. Uzun yaşayan sahabelerdendir.

TALHA:İslamiyet’i kabul eden ilk on sahabe’den biridir,Talha bin Ubeydullah da Uhud Savaşı’nda Resulullah’ı koruyabilmek için büyük kahramanlıklar gösteren sahabelerdendir.

EREN:Ermiş kişi.Allah dostu demek..

KAYRA:Allah tan gelen iyi haber,müjdeihsan,lütuf,Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet.

ben kayra derim ben de olusuma o ismi cok istiyorum ama babamıs istemiyor bi türlü:(((( neymiş bu sene her 5 cocuktan birisi kayraymıs..olsun alı de ahmet de cooook..bi kayra fazla olsa nolur demi:)))))

canım hepsı cok guzel benım yıgenımın ismıde talha enes hemde hıc ayırt etmeden 2sını bı arada kullanıyoruz cccnm ben daha hıc bısey bulamadım ya...

canım hepsı cok guzel benım yıgenımın ismıde talha enes hemde hıc ayırt etmeden 2sını bı arada kullanıyoruz cccnm ben daha hıc bısey bulamadım ya...

dimi ama hepsi çok güzel bende o yüzde kaldım kararsız sizde bulursunuz inşşş isim işi zor

ben kayra derim ben de olusuma o ismi cok istiyorum ama babamıs istemiyor bi türlü:(((( neymiş bu sene her 5 cocuktan birisi kayraymıs..olsun alı de ahmet de cooook..bi kayra fazla olsa nolur demi:)))))

kayra çevremde hiç yok bizim ailede pek duyulmuş bi isim değil o yüzden şanslıyım...

talha eren i çok beğendim,onu oyladım kuzum

aybikecim dimi talha eren yumuşak bi isim gibi ama hala kararsızım

canim yaa oyle isimler secmissin hepsi birbirinden guzel valla ben tercihte bulunamadim.:)
talha kuzenimin ismi cok tatli seker bi cocuk.enes ismide guzel ..kayranin anlami cok guzelmis ..

işte bende o yüzden kaarrsız kaldım hepsi çok güzel hele anlamları birbirinden güzel..

bence talha erenn....eren kerem hem uyumlu.....birde kayra bu sıralar çok kullanılan bir isimmmmyerimseniben

bence kerem salih e uysun istiyorsan ve tek isim düşünüyorsan melih de olabilir yerimseniben
melih: güzel, şirin demekmiş..

Ben de Kayra Enes dedim.Çok ahenkli söylenişi..Sağlıkla kucağına al inşaallah..;)

talha ismini cok severim :)

zaten çok yumuşak bi isim öğrencileirm arasında vardı çok tatlıydı o yüzden bu isme ayrı bi sempatim var
Ben de Kayra Enes dedim.Çok ahenkli söylenişi..Sağlıkla kucağına al inşaallah..;)

nedense kayra enes benim favorim analamdım gitti..çok sağol
Bence Eren Enes daha iyi hemde uyumlu :ecrin_bebek:
eren enes sanki birbirini tamamlamıyor gibi geldi bana sağol..

kayra dedim bende
tşk ederiz
tşkler
bence kerem salih e uysun istiyorsan ve tek isim düşünüyorsan melih de olabilir yerimseniben
melih: güzel, şirin demekmiş..
melih ismini sevmiyorum nedense uyması gerekmez aslında..

bence talha erenn....eren kerem hem uyumlu.....birde kayra bu sıralar çok kullanılan bir isimmmmyerimseniben

tşkler. kayra çevremde hiç yokk belki internet ortamında çok duyuyoruz ama

a.s.a.s.

kayra enes dedım bnde.kayra ısmını cok sevıyorum ama unisex dıye esım ıstemıyo :(

eren ismi çok güzel :)

talha isminide çok severim ama talha demeyi pek beceremiyo insanlar komik bişey oluyo..

dayımın oğlunun ismi mehmet eren.. çok hoşuma gitti duyunca..belki sende düşünebilirsin..

talha eren ismi kulaga cok hos geliyor,bide sanki cok asil bi isim gibi

sağol fikrin içinnn iyice kararsız kaldımmm

eren ismi çok güzel :)

talha isminide çok severim ama talha demeyi pek beceremiyo insanlar komik bişey oluyo..

dayımın oğlunun ismi mehmet eren.. çok hoşuma gitti duyunca..belki sende düşünebilirsin..

ne dıyorlarkı deerler derler demeyene dedirtirim ben mehmet erende guzel ama kaynımın adı sevmıyorum onuda :)

Back
X