Doğuma Hazırlık Oğluşuma hangi ismi koyayim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

haNzade_

(:my little prince:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
695
633
23
Kizlar merhaba nasipse bir oglumuz olacagini ogrendik Rabbim dileyen herkese nasip etsin. İsim konusunda esimle surekli ters dusuyoruz kiz olsa isim bulmak cok kolay ama erkege zormus:) ben Aren ismini cok cok seviyorum Farscada coldeki en parlak kum tanesi demek. Esimse Ayaz diyor ama bu ara o kadar cok koyuluyor ki sirf bu yuzden uzagim. Birde Sarp ve Daghan var sevdiklerim arasinda. Fikir verir misiniz? Ozellikle de Aren ve Ayaz icin ne diyorsunuz :KK49:

Daghan söylerken hos gelmiyor sanki kulaga ben de ayaz ismini cok istedim ama kuru soguk bir anlami yok diye esim istemedi eger anlam takintiniz yoksa Ayazzzz

İkisini de koyabilirsiniz .. aren ayaz. Bence kotu durmuo , söylemesi de kolay..
Tabii benim fikrim.
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..

Dağhan ismini cok begeniyorum. eşim uyuzluk yaptigi icin koyamadim. ayaza gelince artik bir ayaz bebek daha gormeye tahammulu kalmadi bu turk milletinin :D

bnde enfal ismini cok begeniyorum... bir arkadasimin kardesinin adiydi degisik gelmişti ganimet demek kuranda 8. surenin adi

Cok tesekkur ederim degerli yorumlariniz icin Aren ve Sarp a daha yakinim sanki bakalim:)

Benim bebeğim kız, ADA koyacağız kısmetse :KK200: Erkekte çok beğendiğim bir isim var, ASİL

Düşünürsünüz belki :) Sağlıkla alın kucağınıza oğlunuzu.
Cok guzelmis ismi sizde saglikla kucaginiza alin insallah:) açıkcası boyle isimlerden cekiniyorum gurur asil vs. İsmine yakisir bir birey olamazsa diye. Teşekkür ederim oneriniz icin:)

Arende karar kildik kizlar babasi da Poyraz koydu yanina Aren Poyraz oldu:anne:hepinize tesekkur ederim:KK200:

Back
X