Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim arıyorum Lütfen Yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

erkflz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
883
0
96
Diğer
Kızlar, oğluma isim bulamıyorum.
Ben öğretmenim ve birçok isim bana bir öğrencimi hatırlatıyor. Birde öğrencimde sevmediğim bir özellik varsa direk ismi eliyorum. İsimler karakteri etkiler çok inanıyorum.
Birde bazen bir isim öyle popüler oluyorki, bir sınıfta 3,4 tane aynı isimden öğrenci oluyor. (Bir sınıfımda 4 tane Furkan var)

Ne olur sizlerde sevdiğiniz, aklınıza gelen isimleri benimle paylaşın lütfen.

bebeğin hayırlı olsun canım benim 6aylık 1oğlum var adı poyraz biz çok beğeniyoruz tmm biraz yaramaz ama çokta akıllı sağlıkla büyüt bebeğini:emir_bebek:

canım hayırlı olsun bebeğiniz bizim bi tanıdık oğluna asilkan adını koydu ben pek sevmedim bu ismi ama sevenler var ve kimsede de duymamıştım..

ben oğluşumun ismini sanırım Tolga koyucam..Aslında ben Teoman ı daha çok beğeniyorum ama..

erkflz ekatılıyorum..mesela bana batuhan ya da can dediklerinde cinnet geçiriyorum..tüylerim diken diken oluyor..23 haftalık hamileyim..hala bebeğin ismi yok..herkes kafasına göre sesleniyor..çağan ege nasıl sizce?? erkek ismi bulmak zor sanki:sinifsinif:

çağan değilde çağın daha hoş gelio bence kulağa genede sen bilirisn...

bende öğretmenim ve aynı şey bende de var direk gözümün önüne öğrencim gelio:)))
eskiden batuhanlar çok yaramaz gelirdi bana... ama bir sene sınıfımda 2 tane batuhan vardı biri çok hareketliydi diğeri ise efendi biriydi... hareketli olanı spora yönlendirdim biras enerjisi boşaldın die...sene sonunda madalya getirdi:)))) yıl içerisindeki başarısı arttı:)))diğeri ise zeka fışkırıyordu resmen 2 sınıf ileriden gidiyordu çocuk:))) batuhan ismi konusundaki fikrim değişti napaiiim:)))

canım bende hamileyim oğlum olursa ayaz düşünüorumm ayazı öneririmm baska önerceğim;doruk,yiğit,efe,ömer güzell meselaa

Kızlar sağolun fikirleriniz için. Çok zor isim koymak, hele öğretmenler beni çok iyi anlayacaktır.

Umutsuzz çok üzüldüm, Rabbim sabır versin.

Maviruya, ege hoş isim. Ama ne ben ne eşim egeliyiz, nede egede oturuyoruz. Çağan isminin anlamı ne?

EZEL dedemin ismiydi birde AGAH ismini seviyorum yağız yiğit isimleri bu senelerde çok var dedeğiniz ihtimal fazla yani he birde cesur ismide fazla kullanılmamış bir isim

Bende bu kararsızlıkla zor koyucam oğlumun adını.Herkes tutturmuş rüzgar, toprak, kuzey, yağız ,ayaz.
Çok zor bişey isim koymak oysa eskiler nüfus kaydı yaptırırken memur ne derse onu yazarmış kaydirigubbakcemile3

Back
X