oğluşuma isim arıyorum..

sugulsumnaz

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
29
0
16
Denizli
kızlar acil yardım bekliyorum,36 haftalık hamileyim oğluma hala isim bulamadım.ilk oğlumun adı taha tuncay ikinciside oğlan olacak nasipse :) anlamı derin bir isim aarıyorum..talha düşünüyorduk bunuda ama karışır diyolar oyüzden bilemedik fikirlerinize ihtiyacım varrrr lütfenn :)

canım benim bebiş minicik daha.cinsiyeti bile belli değil.ben 1.5 yıl bebiş için uğraşım.çok sükür rabbim verdi.o yüzden şimdiden ismi belli.erkek olursa ömer ensar,kız olursa meryem ikra olacak.sence nasıl.onun dışında emir,hamza,miraç(hem kıza hem erkeğe koyuyorlar),muhammed, tavsiye edebilirim.

cnm ilgin için tsk ederim..36 haftalık hamileyim ben doğuma 3 haftam kaldı oyüzden bu telaşım :) birde hiç normal gitmiyo heran herşey olabilir yani :) ya çok kararsısız biz inanki şimdiye kadar içimize sinen hiçbişey olmadı..Rabbim seninde bebeğini bağışlasın inş sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

benim ikinci oğluşum için de son 8 gün sayıyoruz. Hayırlısıyla bi alsaydık kucağımıza..
İsim olarak da ASİL düşünüyoruz. Bakalım son dakika değişikliği olmazsa:)
İlk oğlumun adı da MERT EFE..
Başka isim önerilerim: Ayaz, Haktan, Egemen, Artun, Arhan, Uras..
Abisi ile kafiyeli olsun istersen Berkay olabilir..

Son düzenleme:
Selam kızlar Allah nasip ederde bi öğlum olursa adını ÇINAR koyardım çok beğeniyorum bu ismi.. Onlıne takipte gördüm bende yazayım dedim

Semih, emre, ensar, Muhammed (ismi taşıya bilmek cok muhim).

Talhada cok hoş başkaların ne dediğine bakma icinden ne geliyorsa öyle yap daha olmadi talhanın yanına ek bir isim korsunuz seslenieken ikisinide söylersiniz.

Taha tuncay / talha ensar

çok tsk ederim..ay çok az kalmış ben şimdiden çok heyecanlıyım seni düşünemiyorum :) Rabbim inş hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli etsin bebeğini,rabbim senide sağsalim kurtarsın inş.

Bu arada benim miniğimin adı için de yorumlarınızı duymak isterim.
ASİL koymayı düşünüyoruz adını.. Abisinin adı da MERT EFE..

asil güzel isim ama mert efe ye uygun bir tamlama olsa nasıl olur bi düşünelim.
Ya haksızlık etmek istemiyorum, abisinin adı nasıl kimseye bağımlı değilse bu oğlumun adı da bağımsız olsun istiyorum.
Yani sırf abime kafiyeli olsun diye koymuşlar diye düşünmesin miniğim.

Bı tanıdığımızın çocuklarının adı Tuncay ile Günay dı. Aklıma geldi.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..

Bende tam HÜZEYFE yazacaktım. Çok güzel bir isim. Allah nasip eder ve erkek olursa bu ismi düşünüyorum.

ya nedense okadar aklım karışıkki çok beğendiğim isimlerde var aslında ama nedense hiçbir ismi yakıştıramıyorum bebeğime sinmiyo içime nedense eşimdede durum aynı..hani ismiyle gelir derler ya hani öyle bişeymi olacak acaba diyorum..

ben hastaneden çıkana kadar bebeklerime isim koyamadım soyadlarına göre 1 ve 2 bebek diye adlandırıldılar
çok zor bu isim işi bi isim beğeniyosun onda var olmaz bunda var olmaz bi isim beğeniyosun biri beğenmiyo soğuyosun
kısacası zor artık ben sıkıldım en son tamam dedim kızım için en başta düşündüğüm isim Asya oğlum içinde o an aklımıza gelen Kaan koyduk
kulaklarına Amine Asya ve Mustafa Kaan olarak okuttuk
biraz daha uzatsak isimsiz kalcaklardı allah kolaylık versin isim arayanlara diyorum

gerçekten doğru diyosun ne zor işmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…