- 4 Ağustos 2014
- 727
- 293
Öncelikle eşimle ilk hamileliğimi öğrendiğimiz zaman eşim kız olursa karışmam sen koyarsın ama erkek olursa ismini ben koyacağım demişti. ( Kız erkek evlat gibi bir ayrımımız yok, hatta kendisi sağlıklı olsun ama kız olursa sanki daha çok sevinirim cilveli olur diyordu. ) Neyse kız olsa idi bebiş ismi tamamdı. Ama Bebeğimiz erkek teyzoşlar ve uyuz babası tutturmuş abisinin yani bebeğin amcasının ismini koyacakmış. Abimin ismi Ali. Tamam güzel bir isim olabilir ama ben bunu istemiyorum. İlk babamın (benim kendi babamın kayınpederimin değil) ismini koyalım istersen dedi hayır ismiyle kimseyi yaşatamıyorsun istemiyorum dedim. Vefat etmiş olmasına rağmen bunu istemedim. Ama şimdi tutturmuş Ali diyor başka da birşey demiyor. Ya çok saçma değil mi ? İkna edemiyorum. Bir ismi Can olacak dedim ses çıkarmadı ama hala Ali diye tutturmuş vaziyette. Eğer çok güzel bir isim bulursam vazgeçirebilirim sanıyorum. Sonuna Can koyacağım Allah'ın izni ile ismin. Ali Can gibi.. Şimdiden teşekkürler teyzoşlar :)
Son düzenleme: