Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim bulalım mı teyzeleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

atalay_

Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım!
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
727
293
Öncelikle eşimle ilk hamileliğimi öğrendiğimiz zaman eşim kız olursa karışmam sen koyarsın ama erkek olursa ismini ben koyacağım demişti. ( Kız erkek evlat gibi bir ayrımımız yok, hatta kendisi sağlıklı olsun ama kız olursa sanki daha çok sevinirim cilveli olur diyordu. ) Neyse kız olsa idi bebiş ismi tamamdı. Ama Bebeğimiz erkek teyzoşlar ve uyuz babası tutturmuş abisinin yani bebeğin amcasının ismini koyacakmış. Abimin ismi Ali. Tamam güzel bir isim olabilir ama ben bunu istemiyorum. İlk babamın (benim kendi babamın kayınpederimin değil) ismini koyalım istersen dedi hayır ismiyle kimseyi yaşatamıyorsun istemiyorum dedim. Vefat etmiş olmasına rağmen bunu istemedim. Ama şimdi tutturmuş Ali diyor başka da birşey demiyor. Ya çok saçma değil mi ? İkna edemiyorum. Bir ismi Can olacak dedim ses çıkarmadı ama hala Ali diye tutturmuş vaziyette. Eğer çok güzel bir isim bulursam vazgeçirebilirim sanıyorum. Sonuna Can koyacağım Allah'ın izni ile ismin. Ali Can gibi.. Şimdiden teşekkürler teyzoşlar :)

Son düzenleme:
Ali Can olmasın ya, Küçükken neyse de büyüyünce çok komik bir durum oluyor. Alican gel Alican git. Birde mevki sahibi biri olduğunda Alican bey. ı ıhh :/
Senin ve eşinin ismi karışımı bişeyler olabilir.

Aras ismini seviyorum ben ama Arascan nasil olur bilmem :)
Aras güzel bir yokluyayım bu akşam :)
Bedir de bilmiyorum ki Ali yi beğenen adam Bedir i beğenir mi şansımı deneyeceğim :)
Can olsun istiyorsanız eğer Canberk olabilir.Birleşik yazılıyor :)
Berk ismine takık ne alaka ise koymaz onu :) Teşekkür ederim :)
Ali Can olmasın ya, Küçükken neyse de büyüyünce çok komik bir durum oluyor. Alican gel Alican git. Birde mevki sahibi biri olduğunda Alican bey. ı ıhh :/
Senin ve eşinin ismi karışımı bişeyler olabilir.
Dimi ama saçmanın da saçması :KK43: Anlamı düzgün olsun istiyorum hemde ikimizin isminden çok absürd birşey çıkar :KK43:

İki isim olmasın bence çocuğa yazık oluyor sonrasında, büyükler başka bir isimle sesleniyor küçükler başka kafası karışıyor bebişin :)
Doruk, poyraz, kuzey, berke, umut aklıma gelenler bunlar :)

Aras, asil, asel, hazar, servan, güven, övünç, barkın, cem, tuna benim sevdiğim erkek isimleri.
Hiç birine can ikinci isim olarak uymaz sanırım. Oğlum olursa ikinci isim olarak güz ya da gün düşünüyorum ben, size de fikir olsun. Can çok güzel bir isim ama çocuklara yakışıyor bence. E bu hep çocuk kalmayacak ki, koca adam da olacak.

Bir arkadasim oglu olursa adini can batin koyacagini soyluyordu hem batin esmaul husnadan bence hos :KK66:

ismi içinde CAN /GÜL hecesi geçen kişilerin bahtı gayet kapalıdır. işleri hep ters gider çok kolay nazara gelir. bastığı yer kurur tuttuğu dal kırılır ve zorlu bi hayatı olur

İki isim olmasın bence çocuğa yazık oluyor sonrasında, büyükler başka bir isimle sesleniyor küçükler başka kafası karışıyor bebişin :)
Doruk, poyraz, kuzey, berke, umut aklıma gelenler bunlar :)
Bende Umut olsun demiştim ama hayır dedi malesef :KK43:
Aras, asil, asel, hazar, servan, güven, övünç, barkın, cem, tuna benim sevdiğim erkek isimleri.
Hiç birine can ikinci isim olarak uymaz sanırım. Oğlum olursa ikinci isim olarak güz ya da gün düşünüyorum ben, size de fikir olsun. Can çok güzel bir isim ama çocuklara yakışıyor bence. E bu hep çocuk kalmayacak ki, koca adam da olacak.
Aras ı söylüyorum hayır diyor :KK43:
Bir arkadasim oglu olursa adini can batin koyacagini soyluyordu hem batin esmaul husnadan bence hos :KK66:
Batin gibi isimler asla koymaz zaten söyleyemez büyükler diyor :KK43:
ismi içinde CAN /GÜL hecesi geçen kişilerin bahtı gayet kapalıdır. işleri hep ters gider çok kolay nazara gelir. bastığı yer kurur tuttuğu dal kırılır ve zorlu bi hayatı olur
Ya bunu bilmiyorduumm :KK43: Çok üzüldüm gerçekten :KK43:

Artık kayınvalidemler falanda Alican demeye başladılar :KK43: İyice benimseniyor :KK43: Çok canım sıkıldı iyicee ne yapacağım nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum... Sanırım vazgeçmeyecek :KK43:

Artık kayınvalidemler falanda Alican demeye başladılar :KK43: İyice benimseniyor :KK43: Çok canım sıkıldı iyicee ne yapacağım nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum... Sanırım vazgeçmeyecek :KK43:

iism değişikliği 5 yılda bir etkili olur şu şekilde tekrar isim verin

sol kulağ kamet Sağ kulağa ezan okuyun yeni ismini 3 kere tekrarlayın kulağına sonra bir akika kurbanı kesin ve yeni isim 41 gun içinde etkili olmaya başlayacaktır

bide şu konuyu okumanızı tavsiye ederim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cocuklara-isim-nasil-verilir.791090/

Teyzoşlar Yiğit Ali ye çevirebildim ancak... Güzel bir isim bence. Yine içinde Ali var ama yapacak birşey yok napalım...

Ayaz, omer, hatta ayaz omer pek hos olur, kerem, ali olsun istiyisa illa ali omer de olabilir, gurkan aklima bunlar geliyo

Ayaz, omer, hatta ayaz omer pek hos olur, kerem, ali olsun istiyisa illa ali omer de olabilir, gurkan aklima bunlar geliyo
hmmm :) Yok içinde illla Ali olacak. :) Kerem Ali evet güzel ama Kerem görümcemin oğlunun ismi :) çok teşekkür ederim yine de :)

Bende anlamini bilmiyorum da mesela biz hastanin batini dedigimizde hastanin karni anliyoruz da okuyunca o geldi aklima :))) can batin beraber yabanci aktor ismi gibi duruyo :KK70:
Evet öyle hiç düşünmemiştim aktör ismine benziyor öyle :) zaten eşimde koymuyor Ali den başka birşey :)

X