Doğuma Hazırlık oğluşuma isim bulamıyoruz:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eflatunben

MUSTAFA SEYMEN'in annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
242
4
96
Gaziantep
selam kızlar oğlum olacak inş.ama inanın 2 aydır araştırmamıza rağmen bir isim beğenemedik.sizin beğendiklerinizi eşinizin çocuğunuzun kimin olursa bildiğniz güzel anlamlı isim varsa paylaşın bizimle.şimdiden teşekkürler...

talha
kayra
görkem
yuşa
yafes
şimdilik bunlar geliyo aklıma
yine yazarım arada

Oncelikle hayirli olsun oglun olcagi icin insallah hayirli evlat olur sag salim kucaginiza alirsiniz
Berat ve mahir anlamali ve guzel isimler belki dusunursunuz

Ben de çooook bakmıştım.Sanki hiçbir isim ona layık değil gibi geliyordu. Oğlum olsa iki isminden biri Batu olsun istiyordum.
Biz biri dini, biri milli :) iki isim koyduk kızlarımıza.

Çevremdeki isimler:
Halit Eymen
Taha Üveys
Yusuf Said
Davud Taha
Yusuf İbrahim
Burak
Melih Eymen
Osman Berat

Eğer benim de bir gün oğlum olursa Osman Taha koymak istiyorum inşallah.

Metehan ismini çok severim

Birde
Karan (Kahraman yürekli demek)

bi arkadaşım yeni doğum yaptı ve adına inanç efe koydu benim çok hoşuma gitti değişik bi isim zaten babasının adıda inan...:emir_bebek:

cvplar için çok teşekkür ederim.daha başka önerileriniz varsa alabilirim.eşimle dha karar veremediik:(((artık karnımı ismiyle sevmek istiyoruum oğlumu!

Batu
Mete
Umut
Eren
Çağan
Güvenç
Bulut
Babür
Yavuz
Sinan
Harun
Onur
Utku
Akın
Alp
Alper
Ata
Çağlar

benimde oğlum olacak eşim babasının ismnini koydu hasan ben de yiğit ismini çok beğenirdim ismi oğluşumun hasan yiğit:nazar::emir_bebek:

kıızlaaaar eşim iki ikisimde çok ısrarcı bir de sizin fikrinizi alayım:mustafa meriç ya da mustafa miraç sizce hangisi daha güzel ve anlamlı?yorumlarınızı esirgemeyin nolur

Anlam açısından bakınca Mustafa Miraç bence

Back
X