Oğluşuma isim konusunda kararsız kaldık:( sizce hangi isim daha güzel???

oğluşumun ismi ne olsun yardım...

• EGE

OY: 37 42,0%
  • POYRAZ

OY: 33 37,5%
  • EGEALP

OY: 4 4,5%
  • EGEHAN

OY: 14 15,9%

• Ankete Katılan
    88

aslitokgoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
179
0
46
İstanbul
Merhaba güzel anne adayları 28+0 haftalık hamileyim. bir oğlum olucak allahın izniyle, isim konusunda kafam karıştı biraz bu anketle belki yardımcı olursunuz. EGE ve POYRAZ isimleri arasında kaldık. poyraz ismini düşündük aslında ama egede güzel bir isim fakat egede sanki çok yalın kalıyor gibi. egealp ve egehan nasıl olur sizce. anketi oylarsanız sevinirim.

Bende bu isimlere pek isinamadim..uzmek istemem yanlis anlamayin lutfen..Bana gore 'Bora' Poyraz dan daha sicak geliyor,kulaga soylenmesi hos..Kafa karistirmaya bizde eklendik

slm yiğenimin adı egehan ilk önce çok sıcak gelmemişti bu isim ama şu an çok alıştık görür görmez onu ankette onayladım çok ta özledim minik kuşumuuu. Bebeğin adıyla sağlıklı mutlu büyüsün inşallah:79:

ege ismi çok var herkes koyuyor poyraz daha güzel ama ben olsam ki olurum inşallah daha duyulmamış isim arardım.hem daha erken önüne çıkan isimler olur

seni üzmek istemem ama hiçbirini beğenmedim ege ve poyrazın modasının geçtiğini düşünüyorum.. biara herkes koyuyodu bu isimleri.. egehan ve egealp te manası olmayan, çok zorlama isimler gibi geldi bana.. zaten isimlerin sonuna takılan "can, han, su" gibi ekleri sevmiyorum..

zevkler ve renkler tartışılmaz ama özellikle erkek çocuklarına daha klasik ve karizmatik isimler konulması taraftarıyım..

bu isimler çok fazla koyuluyor canım. ben de pek beğenmiyorum o yüzden.
biraz daha düşünebilirsin. illa bunlardan biri olacak diyorsan poyraz derim ben

egealp ve egehan olmasında diğerleri güzel bence.böyle ekli isimler çok alaturka geliyor banasanki şarkıcı ismi gibi

çok teşekkürler yorum yazıp ankete katıldığınız için isim konusu gerçekten çok zor. hele erkek çocuk için poyraz soyismimizlede uyumlu ilk poyraz düşündük hatta birkaç gündür poyraz diye sesleniyoruz egede herzaman beğendiğim bir isimdi fakat çok kısa olduğundan sanırım egenin yanında birşey eklenmeli diye düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak

insanın ismi karKterini etkiliyor oldugu için ben ege den yana kullandım oyumu...sonucta poyraz serttşr yıkıcıdır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…