Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim seçiyoruz yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun adını seçiyoruz

• Cesur Alaz

OY: 10 16,7%
  • Ares Toprak

OY: 7 11,7%
  • Bulut

OY: 19 31,7%
  • Kaan Alp

OY: 24 40,0%

• Ankete Katılan
    60
Her zaman tek isimden yanayımdır. O yüzden Bulut u seçtim. Fakat tek başına Cesur da güzel
İsim. Allah sağlıkla kucağına alıp inşallah

Bünyamin olabilir bebeğiniz adı
:anne::anne:

Kaan Alp guzel ama cok fazla konuluyor ozellikle Kaan.. Eralp veya Alp Eren de guzel..
Bulut cok guzel.. Tek isim olmasi ayrica guzel..
Cesur Alaz degil ama Cesur gercekten guzel tam bir erkek ismi..
Ares'i hic begenmiyorum ama Toprak guzel..
Sonuc olarak Bulut' a oy verdim..
Ama sectiginiz isimler genel olarak guzel..

Ben Cesur ismini çok severim. İkinci kere erkek annesi olursam Cesur ismini koyarım belki. Ama tek isimden yanayım. Bu anahtarlık gibi iki isimlerin moda olmasından çoook çook yıllar önce bana da iki isim koymuşlar ve inanın hastane, postane, okul vs'de insan o kadar zorluk çekiyorum ki. Keşke tek ismim olsaydı. Bu nedenle oğluma da tek isim koydum.

Ben Cesur ismini çok severim. İkinci kere erkek annesi olursam Cesur ismini koyarım belki. Ama tek isimden yanayım. Bu anahtarlık gibi iki isimlerin moda olmasından çoook çook yıllar önce bana da iki isim koymuşlar ve inanın hastane, postane, okul vs'de insan o kadar zorluk çekiyorum ki. Keşke tek ismim olsaydı. Bu nedenle oğluma da tek isim koydum.
2 isimin olumsuzluklarini yasamissiniz bunu dikkate alacagim ilerideki etkilerinide dusunmek lazim o nedenle bende tek isimden yanayim cift isimli kisilerin ya ilk adi okulda yada ikinci adi ailede kullaniliyor ayri ayri bu nedenle cocuk ileride kendi seciyor hangisini kullanacagini hayliyle modern olan ismi kullanmayi tercih ediyor arkadaslar arasinda

Merhabaa. Ben de cift isimli bir anne olarak ogluma kesinlikle tek isim koyacagim ve toprak olacak galiba. Sizin de sectiginiz isimler guzel bu olsun diyemedim ama tek tavsiyem tek isim koyun

Değişik isimler bulmuşsun bende oğluma asil koyacağım 2. İsmi arıyorum , ilk oğlumda 2 isim arasında kalmıştım bebek şekeri yaptırmaya gittiğimde kuzenim yapacaktı son anda ismini değiştirip aras Batu ya karar vermiştim şimdi bunda erkenden düşünmeye başladım

Back
X