Doğuma Hazırlık oglusuma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi

• Ankete Katılan
    36
  • Anket Kapalı .

yesilay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
148
10
96
46
Hollanda
arkadaslar ogluma KEREM yada MIKAIL ismini koymayi dusunuyoruz. turkiyede cogu kisi kerem derken yurtdisinda yani benim kaldigim yerde cogu ozellikle yabancilar mikai diyor kararsiz kaldim. napsam acaba ikisini bir mi yazdirsam nufusa... ilginiz icin simdiden tesekkurler.

iki isimde bence güzel teyzemde yurt dışında oğlunun adı mikail sanırım oralarda bu isimler tutuyor
mikail keremde güzel olur

İkisi arasında kararsız kaldıysan ikisini de kullanmak istersen Mikail Kerem olur.
Ama ben iki isimden yana olmadığım için sadece KEREM'i oyladım.

iki isimde bence güzel teyzemde yurt dışında oğlunun adı mikail sanırım oralarda bu isimler tutuyor
mikail keremde güzel olur

cok haklisin arkadasim, mikail sadece kuranda degil butun kitaplarda gectigi icin onlarda anlamini biliyor ve bu ismi cok seviyorlar. telavuzunu da cok rahat yapiyorlar. esim mikail olsun diyor ben sizlerin anketinden sonra kerem de kararliyim. ama biseyi soylemeliyimki komsuma sordum hollandali; kerem diyemiyor hani yuzumuze surdugumuz krem varya oyle bise diyolar. olmazsa ikisini bir yazdiririz nufusa...

bu arada ankete katilan ve fikirlerini yazan tum arkadaslara tesekkur ederim....

Back
X