Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ogluşuma isim arıyorum, hangisi olsun...

• Ankete Katılan
    120
  • Anket Kapalı .

fatima38

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
2.864
871
698
48
İsim bulmak ne zormuş, karar veremedim bir türlü, büyük oglumun ismi Eren, küçük kuzumun ismi ne olsun teyzeleri yardımcı olurmusunuz. Anket dışında da isim belirtebilirsiniz.

Tavsiye anlamında söylemiyeceğim...Benim büyük oğlumun ismide eren kaydirigubbakcemile5 küçügümünkide Emir :ecrin_bebek: :emir_bebek:
allah saglıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Tavsiye anlamında söylemiyeceğim...Benim büyük oğlumun ismide eren kaydirigubbakcemile5 küçügümünkide Emir :ecrin_bebek: :emir_bebek:
allah saglıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Saol canım a.s. teşekkür ederim.

tatlım yıgıtı oyladım ama yagızda cok guzel :asigim:
dıgerlerıne pek ısınamadım acıkcası son moda ısımlerı pek sevemıyorum kulagıma ıtıcı gelıyolar degısıklıklere alısmam lazım :oklava:

Son düzenleme:
tatlım yıgıtı oyladım ama yagızda cok guzel :asigim:
dıgerlerıne pek ısınamadım acıkcası son moda ısımlerı pek sevemıyorum pek kulagıma ıtıcı gelıyolar degısıklıklere alısmam lazım :oklava:

Teşekkür ederim tatlım, bu arada ablamın adı da zeynep ve çok seviyorum.

İsim bulmak ne zormuş, karar veremedim bir türlü, büyük oglumun ismi Eren, küçük kuzumun ismi ne olsun teyzeleri yardımcı olurmusunuz. Anket dışında da isim belirtebilirsiniz.

canım oyladım.eymen harika bi isimgamyoncuiremsu

canım bende yiğit efe mert gibi isimleri beğeniyorum illaki uyumlu olmasını istiyorsan erdem yada eymende de olabilir fikir olarak kaydirigubbakcemile5

Allahin izniyle benim oglumun adi Tugra olacak...
Anketdekilerden ben Yagizi begendim...

Bu arada hemseriyiz galiba...zemuszemus

canım bende yiğit efe mert gibi isimleri beğeniyorum illaki uyumlu olmasını istiyorsan erdem yada eymende de olabilir fikir olarak kaydirigubbakcemile5

eşimin söylediği ilk isim Erdem di ama en başından hayır dedim Erenime ismini babası vermişti, bu oğluşuma ben koyucam inş. Teşekkür ederim Canım...

Allahin izniyle benim oglumun adi Tugra olacak...
Anketdekilerden ben Yagizi begendim...

Bu arada hemseriyiz galiba...zemuszemus

Teşekkür ederim, Kayseriliyseniz evet hemşehriyiz, valla ben bu gidişle zor karar vericem hepside hoşuma gitmeye başladı.

canım ben eymen'i oyladım. ben de çok beğeniyorum,eşimin eymen ismi ile ilgili yaptığı yorumları yazmıştım hatırlarsan(o ne öyle hi-man,batman gibi..çizgi film kahramanı mı bu demişti, sağolsun:)),o beğenmediği için vazgeçtik malesef.

Back
X