• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık oğluşuma isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangisi

• Ankete Katılan
    98
ya ben böyle bebek cocuk ismi olsun istemıyorum yanına bey yakışsın istiyorum
uff kafam cok karısık bilemedimmmm:32::32:

en çok aranan isimler
eymen
enes
talha
ömer
furkan
ahmet
mustafa
burak ve buğra isimleriymiş internetten buldum şimdi

arkadaslar aranıza yenı katıldım ben mert bugra yada mert aras arasında kaldım hangısı guzel sızce :

yiğit efe-yağız efe...bunların bir arada konmasını anlamıyorum ben zaten aynı anlamdalar ? tek başına yiğit bence çok hoş :34:

daha bu gün bi doğum öyküsü okudum bu sitede, anne hanım bebeğinin doğumunu çok güzel anlatmış, ağlaya ağlaya okudum. bebeğinin adını da çınar efe koymuş. çok güzel geldi bana ÇINAR EFE. yani çınar gibi ulu ve uzun ömürlü, aynı zamanda efe. sen de düşünebilirsin. isim koyma zor bir seçim. ama güzel de.
'' çınaaaaaaaaaaaaarrrrrr oğluuummmmm, hadi annecim yemek hazırrrrrr.'' :64:
ama emir han da hoşuma gitti benim:)

Berke Favori ismim...Yağız ismide hoş.yiğit pek hoşuma gitmiyor..tabi tercih anne ve babanın canım benimmmmm...:69:

en çok aranan isimler
eymen
enes
talha
ömer
furkan
ahmet
mustafa
burak ve buğra isimleriymiş internetten buldum şimdi

daha bu gün bi doğum öyküsü okudum bu sitede, anne hanım bebeğinin doğumunu çok güzel anlatmış, ağlaya ağlaya okudum. bebeğinin adını da çınar efe koymuş. çok güzel geldi bana ÇINAR EFE. yani çınar gibi ulu ve uzun ömürlü, aynı zamanda efe. sen de düşünebilirsin. isim koyma zor bir seçim. ama güzel de.
'' çınaaaaaaaaaaaaarrrrrr oğluuummmmm, hadi annecim yemek hazırrrrrr.'' :64:
ama emir han da hoşuma gitti benim:)

cok hoşsunuz yaa tesekkur ederimmm
çınarrrrr oğlummm :1::1::1: :56: :66::66::66:

bende ilerde oğlum olursa yiğit koyacağım ismini. dedemin ismi yiğit alp'ti. ben yiğit'i kız kardeşimde alp'i aldı. bakalım inşallah nasip olur.

" yiğit alp - yiğit aslan(arslan) - yiğit efran " önerebilirim :69: isimlerinizdende yiğit efe'ye oy kullandım.

efran:mutluluk veren adam demekmiş sanırım,bir filmde duymuştum. beğenirseniz araştırırsınız. :6:

canım ben bekar oldugum ıcın bu topıklere hıc bakmazdım ama emın ol yusuf emir
cok hosuma gıttı cunku yusuf anlamını bılıyorsundur sanırım cok cok anlamlı bır ısım emır desen agız dolduruyor.. bence ıclerınde en guzelı ve en anlamlısı yusuf emır.. hem eskı hem yenı bır havası var.. oglusunla bı omur mutlu mesut oynarsınız ınsallah cok yaramaz bısey olur da senı de esını de pesınden kosturur :52:

canım ben bekar oldugum ıcın bu topıklere hıc bakmazdım ama emın ol yusuf emir
cok hosuma gıttı cunku yusuf anlamını bılıyorsundur sanırım cok cok anlamlı bır ısım emır desen agız dolduruyor.. bence ıclerınde en guzelı ve en anlamlısı yusuf emır.. hem eskı hem yenı bır havası var.. oglusunla bı omur mutlu mesut oynarsınız ınsallah cok yaramaz bısey olur da senı de esını de pesınden kosturur :52:

amann agzından yel alsınn yaramaz olmasın zaten karnımda balık gibi kıpır kıpır
hiç umudum yok ama inşallah akıllı olurr :18::18:

bence sadece berke ismi çok güzel
ya da başka alternatif olarak yasir ismi de güzel bi isim

Son düzenleme:
herkeste iki isim koyam sevdasi var ama ben tek isim tercih edecegim cocuguma insallah.
efe cok yaygin.
yigit efe yanyana olmamis zaten.
ben sadece emir'i secerdim.

cumartesi dogum olacak biz hala isim bulamadık
yardım edin kızlarrrr
emir kesin ollucakda yanına ne olsa yada sadece emir mi olsa
ben ogluma hic bi ismi yakısdırmıyorum nappcam yaaa :97::97::97:

bir arkadaşım ilk çocuğu doğunca isim koyamamış 20 gün isimsiz yaşamış bebek ve en sonunda derya ceren koymuşlar :16: arkadaşım bebeğinin ismini seçmesini ve ismini hissetemesi için beklemiş belki sende öyle yaparsın:46: galiba doğum yarın şimdiden tebrikler:65:

Back
X