• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğluşumun dili bembeyaz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

belinay06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
613
0
96
42
Ankara
slm arkadaşlar 2 aylık oğlumun dili bembeyaz yara zannedersem yada pamukcukmu diyolar nasıl geçer bi bilgisi olan varmı

ayy canım geçen hafta benim oğlumdada oldu benimki 5. aya girdi çok canı yanıyo bunu söyliyeyim acımaz diyolar ama kıyamam çok canı yandı eczanede mikostatin diye bi şurup var onu aldık ertesi gün hiç bişeyi kalmadı zaman geçirmeden hemen al beyazlık kalınlaşınca daha çok acıyo hemen al

benim başıma gelmedi ama pamukçuk olursa temiz ıslak tülbentle dilini temizle demişlerdi...geçmiş olsun...

korbonatlı su yap dedi doktorumuz.1 fincan suya 1 çay kaşığı karbonat.4 kez günde tülbente batır sil dedi.benim kızımda 2 aylık..fayda görüyorum..geçmiş olsun

pamukçuk olmayabilir anne sütü alan bebeklerin dilleri beyaz olur.sen bebeğine dikkat et emerken zorlanıyor acı çekip emmeyi bırakıyor mu bak.pamukçuk genelde yanak içlerine olur.emmesinde sorun yoksa pamukçuk değildir.benim bebeğimde de var 1.5 aylık 1 aydır var..tabii yine de karbonatlı suya sil...

korma canim pamukcuk olmus dili bebeginin
aynisi benim oglumada oldu bi kac kez
dr a götrdük krem verdi bi kac kullanmaya gecti
ama mutlaka götr dr canim

pamukçuk olmayabilir anne sütü alan bebeklerin dilleri beyaz olur.sen bebeğine dikkat et emerken zorlanıyor acı çekip emmeyi bırakıyor mu bak.pamukçuk genelde yanak içlerine olur.emmesinde sorun yoksa pamukçuk değildir.benim bebeğimde de var 1.5 aylık 1 aydır var..tabii yine de karbonatlı suya sil...

Benim oglumda hic emmedi fakat bi cok kez pamukcuk oldu dilinde
bence arkadasin cocugunun ki pamukcuk
ama dr gitmesi gerek tabikide

Geçmiş olsun, sabahları uyandığında ağzının kenarında beyaz beyaz şeyler oluyor mu ?
Merhaba, benim oğlumun da dilinde beyazlik var bununla ilgili arastirma yaparken sizin yorumunuza denk geldim. Sabahlari agiz kenarinda beyazliklar oluyor, bazen uyurken salyasinin aktigini da goruyorum, dilindeki beyazlik sütten olabilir mi?

Back
X