Doğuma Hazırlık Oğluşumun İsmini Ertuğrul koymak istiyorum 2. isim tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

opustotonus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
144
1
96
Denizli
Kızlar ERTUĞRUL'a ne yakışır önerilerinizi bekliyorum.
İsim zaten uzun düşündüm ama yanına uyan bulamadım.
Kısa ve dini bi isim arıyorum, ikisinide kullanabileceğim bir isim olsun istiyorum da.
Hadi bakalım heyecanla bekliyorum fikirlerinizi
:1::1::1::1::1:

Kısa ve dini bi isim arıyorum, ikisinide kullanabileceğim bir isim olsun istiyorum da.

bence tek başına ertuğrul kalmalı...bir tarihçi olarak böyle düşünüyorum.

Öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün çok mutlu olun : )

Sanki tek isim olarak kalsa daha hoş gibi görünüyor, ama Ertuğrul ismine Özer, Yiğit ya da Demir de gider gibi geldi bana sanki, ya da ben Demir koymak istediğim için tarafsız mı olamadım? : )

Sevgiler

bencede ertugrul tek kalmalı zaten isim uzun bir isim daha koyarsanız yanına pek söyleyen olmaz bence iki isminide

dini değil ama ATA ismi yakışır diye düşündüm...hayırlısıyla doğsun inşallah :nazar:

bence tek başına ertuğrul kalmalı...bir tarihçi olarak böyle düşünüyorum.

Neden Bilmiyorum Dilimin Ucuna BORA Geldi.. :44:
Uymuyorda Değil Hani.. :27:

kesinlikle arkadaşa katılıyorum.Ertuğrul ismini bende çok beğeniyorum ama neden ikinci isim arıyorsunuz?tek isim olmalı kesinlikle.
Allah hayırlı evlat etsin inşallah.

Öncelikle hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün çok mutlu olun : )

Sanki tek isim olarak kalsa daha hoş gibi görünüyor, ama Ertuğrul ismine Özer, Yiğit ya da Demir de gider gibi geldi bana sanki, ya da ben Demir koymak istediğim için tarafsız mı olamadım? : )

Sevgiler

bencede ertugrul tek kalmalı zaten isim uzun bir isim daha koyarsanız yanına pek söyleyen olmaz bence iki isminide

arkadaşlara katılıyorum Ertuğrul tek başına çok asil duruyor zaten:nazar:

kızlar çooooook teşekkür ederim.
okudukça bana da tek isim daha iyi gibi geldi.
2. isim 3 harfi geçince çok uzayacak sanki.
sanırım günümüzde az çocuk sahibi olunca insan ikişer ikişer isim koyup içinde kalmasın istiyo
:60::60::60:
bakalım fikrime aile erkanı ne diyecek
bu durumlarda bi de ortak noktada buluşmak lazım malum :)

ertuğrul güzel bi isim uzun olduğu için 4 ya da 3 haneli isimler daha iyi olur

ertuğrul sina
emir ertuğrul (çok hoş oldu bence bi düşün)
enis ertuğrul
ertuğrul efe veya ege

bence ertuğrul çokk güzel ve tek başına bile harika bir isim böyle uzun isme 2.düşünmeyin bence çocuğunz ileride zorlanır

ertuğrul mete.... oğlum olursa Rabbim nasip eder de bu ismi koycaz inş.henüz bekarım ama çok hoşuma gidiyo bu ikili

Back
X