Doğuma Hazırlık oğluşumuza isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğluşumuza isim arıyoruz...

• Doruk

OY: 15 45,5%
  • Yağız

OY: 18 54,5%

• Ankete Katılan
    33

yasevmin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
130
1
316
46
Arkadaşlar iki isim arasında kaldık eşimle ilk bebeğimiz ve kısmetse Ekimde gelecek aramıza. Sizce DORUK mu, YAĞIZ mı daha güzel? fikirlerinizi bekliyorum.

öncelikle Allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin.benim de yeğenim olcak biz de kasım gibi bekliyoruz onu.DORUK ismini önerdim ama pek sıcak bakmamışlardı.ve şimdi tabii ki DORUK diyorum.çok güzel bi isim bence

bence yağız güzel canım..bu arada hayırlı olsun canım..allah analı babalı büyütsün şimdiden..

bebeğinizin esmer olacağına eminseniz yağız derim, yoksa doruk. ikiside güzel isimler ama sarışın yağızlar komik oluyor sonuçta yağız esmer demek.

Ben ilk duyduğum andan bu yana ne zaman Doruk ismini duysam aklıma "moruk" kelimesi geliyor..
Ben olsaydım, çocuğuma kesinlikle Doruk ismini koymazdım, siz daha iyi bilirsiniz sonuçta kendi seçiminiz..
Saygı duyuyorum tabiki ama sanki ilerde çocukla o şekilde dalga geçebilirlermiş gibime geliyor.
O yüzden Yağız diyeceğim.:)

ikiside okadar çokki artık..bence güzel değiller.birde doruk okulda çok alay konusu oluyormuş farklı yerlere çekiliyormuş bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…