- Konu Sahibi Hare Frankie
Gelecek birinin kapı üstüne bakmak isteyecegini zannetmiyorum. sonuçta öğrenci evi. Çok kasmamak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gelirim temizlerim ya uzulmeyin :))
Bende senin gibiydim canim...Yok tek basimayim. Sorun bu iste temiz olsa da kirli gibi geliyor. Hergun bisey buluyorum deli gibi priz ici falan silmek istiyorum.
Disarda asla tuvalete gidemem. Ama arkadasimdan rahatsiz olmam. Herkes benim gibi olmak zorunda degil ama ben hep duzenli olmak zorundaymisim gibi.Uzmana tekrar git
Bu davranışlarını not al öyle anlat
Dışarıda tuvalete gider misin arkadaşının pis dağınık vs evinde rahatsız olur musun
Aa yemeklere de ben bogarim sen otur :) tencere tencere zeytinyagli sarmalar borekler benden sorulur :))senin gibi ev arkadaşına can kurban beee
pamuklara sararım yemeklere boğarım yemin ederim <3
Hepinize merhaba :) yemin ederim cildiricam artik. Simdi evde tek basimayim. Haftasonu ailemden biri ilk defa evime gelecek. Ama temizlik yaparken kendimi kaybediyorum. Mesela 3 gun once camlari sildim bugun yine sildim. Ogrenci evi oldugundan esyalarim zaten eski ama insanlar sanki ailemde olsa boyle seylere bakmaya geliyormus gibi hissediyorum. Bi insan gece uyanip kapi ustunu sildim mi diye kontrol etmemeli ama ben ediyorum. Artik o kadar yoruldum ki bazen evde bi tane bulasik tabak olsa ev mahvolmus gibi geliyor ve okula gidemiyorum hemen butun evi temizlemek istiyorum. Psikiyatriste de gittim ama faydasi olmadi. Napabilirim lutfen fikir verin.