Öğrenci Evi Sorunu

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.573
108
Merhaba hanımlar YİNE ben
Her gittiğim yerde bela komşular bulabiliyorum gerçektende!!
Abim şehir dışında bi üni kazanmıştı yıllar önce,o şehirde de evimiz vardı.Orada aile apartmanında 4 sene yaşadı hem alt komşusu hem karşı komşusu hiçbir şikayette bulunmadılar.Yıllar sonra bende aynı üniversiteyi kazanıp burdaki evimize geldim.Abimin zamanındaki komşulardan pek eser kalmadı.Apartmanda sadece biz ve 3 daire var aile olarak.Gerisi öğrenciler.2 yıl önce karşı daireyi bi kız öğrenci tuttu.Annem hemen tavuk gibi sahiplendi kızı.Haliyle bi süre sonra annem için “Nasılsa bir şey demiyor” moduna girdi bu hanım kızımız iyice aştı kendisini.Evine erkek gelmiş kız gelmiş onu yapmış bunu yapmış inanın umrumda bile değil kendi hayatı ama kendi hayatını keşke bizleri rahatsız etmeden yaşasa.Sürekli arkadaş değiştiriyor hiç hayırlı tipler değil gelenler öyle ki çocuğun biri geçen yaz dövdü bunu biz araya girdik suçlu olduk “Size ne ya işinize bakın” diye çemkirdi bize.Çocuk bunun kafasını duvara küt küt vurmasa inanın karışmazdık çünkü haklı bize ne!Geldiğimden beri bu hafta gürültüleri yine had safhada.Sabahın 10’unda bi açıyolar bangır bangır müziği gece 1’e kadar.Babam gitti uyardı bir saatliğine kıstılar sadece.Ve bugün öyle rezil sesler geldi ki ben babamdan utandım.Ne yaşarsa yaşasında sessiz yaşasın.Evde babamın olduğunu bile bile yapıyolar bunu hiç çekinmiyolar.Apartmanda yöneticimiz yok bi tane teyze aidat topluyor sadece otomatlar için o.Ev sahibini aradık benim kiramı versinlerde gerisi beni ilgilendirmez modunda.Polis,zabıta filan diyorlar ama yüz yüze bakıyoruz illa ki karşılaşıyoruz yani ama bana başka çare bırakmıyorlar.Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?

Gürültü için poliste zabıtada geliyor , polisi gürültü için aradığımda zabıtada bakıyor bu işlere demişti okey dedim zabıtayı aradım geldiler , bizimkiler insaflı çıktı tabi kısmışlardı müzik sesini , tekrarlanmadı daha sonra.

Katılıyorum. Polise, zabıtaya haber verin. Büyük ihtimalle işe yarar. İşe yaramazsa bir daha çağırın. O da işe yaramazsa eğer ev sahibi kıza evi yüksek bir rakama kiraya verdiyse " ya bu kızı evden çıkarırsın ya da yüksek kira aldığını şikayet ederiz" deyin. Anında çıkarır onu.

Bizim bitişik apartmandaki yan komşumuz annemi tehdit etmiş akşam o kuşların (iki tane muhabbet kuşum) sesinden çok rahatsız oluyorum polis çağırıcam bi gün diye..Kendileride duvara karşı tenis oynuyorlar ben hiç ses bile çıkartmıyorum eşini yeni kaybetti acısı var diye.Zaten annem başsağlığına gittiğinde söylemiş kuşlardan rahatsız olduğunu..Yani insanlar muhabbet kuşu için bile polis çağıracağım diyor ben niye ikilemde kalıyorsam bangır bangır müziğe .Öyle çok öten hayvanlarda değiller biri zaten dişi çok sessiz sakin arada bir cik der sadece erkek olan da oyuncaklarıyla oynar konuşur öyle çığırtkan hayvanlar değiller..Yan tarafta gürültü devam ederse polise bildireceğim o kesinleşti bu olaydan sonra

Benim aklıma çok daha kötücül fikirler geldi. Siz bunları deneyin tutmazsa ben yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…