Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
universite ogrencilerinin calistigi organizasyon fuar isleri cok iyi oluyo, tum harcligini bununla cikaran arkadaslarim var, gunluk 50 falan aliyolar, hem de zamanini almiyo, is oldukca gidiyosun, oyle bisey yapabilirsin
universite ogrencilerinin calistigi organizasyon fuar isleri cok iyi oluyo, tum harcligini bununla cikaran arkadaslarim var, gunluk 50 falan aliyolar, hem de zamanini almiyo, is oldukca gidiyosun, oyle bisey yapabilirsin
arkadaş hangi ilde okuyor bilsek bişiyler yapabiliriz belki dediğiniz gibi... bölümün ne bu ara da yardımcı olmak icin söylersen seviniriz. pazarlama öğrencilerine çook geniş bir imkan var bu konuda mesela. ama küçük yerde okuyorsan ayarlamaya çalışırız canım ALLAH yardımcın olsun üzme kendini. benim arkadaslarımda net cafelerde orda burda çalışıyorlar. annene de rabbim sabır versin aynı benim babam hep içer bakmaz bize off off çok iyi anlıyorum seni..